2CELLOS z novim videospotom za skladbo “EYE OF THE TIGER”


2CELLOS, najbolj dinamičen inštrumentalni duet, je objavil povsem novo pesem “Eye of the Tiger”, obdelavo kultne teme iz filma “Rocky III”.

Pesem v originalu izvaja skupina Survivor, Luka Šulić in Stjepan Hauser pa sta poskrbela, da obdelava na violončelih zveni močno, prepričljivo in energično! Dvoboj na violončelih je posnet v eni od puljskih garaž, v krogu prijateljev in rivalov. “Sva najboljša prijatelja, a tudi najboljša tekmeca! Vedno se trudiva premakniti meje v zmogljivosti violončel, tokrat pa je to postalo osebno – violončeli nista preživeli!,” sporočata 2CELLOS. Ta odlična izvedba pesmi doslej še ni bila na voljo, objavljena pa bo na novem, prihajajočem albumu 2CELLOS, na katerem Luka in Stjepan marljivo delata. Poleg tega pa sta bila 2CELLOS minuli teden tudi nominirana za prestižno nagrado Zasedba leta – Classic Brit Awards, za katero se vsako leto potegujejo največji svetovni izvajalci in avtorji klasične in crossover glasbe.

Foto: Simone di Luca

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri