5 največjih anti-age napak

Gubice so naravni del procesa staranja in ni se jim mogoče v popolnosti izogniti. Naj vas jih ne bo sram! A to ne pomeni, da ne morete imeti dlje zdrave, lepe in sijoče kože. Predstavljamo vam 5 največjih anti-age napak, ki se jim je treba izogibati, da bo vaša koža res dolgo lepa.

LEPOTA_2

Nevidno razpršilo Vichy CAPITAL SOLEIL, SPF 50

1. ZF tudi spomladi
Kreme z zaščitnim faktorjem so najboljše anti-age sredstvo – tudi spomladi, ko se nam zdi, da sonce še nima takšne moči. Zunaj resda ni tako vroče kot poleti, toda UV-žarki lahko prav tako poškodujejo kožo. Izognite se fotostaranju.

MAX_CO_1

Očala Max&Co.

2. Sončna očala
Sončna očala niso samo vroč modni dodatek, temveč zmanjšajo pojav gubic okrog oči na minimum in zaščitijo nežno kožo na tem predelu.
3. Prenehajte si meti oči
Ali zjutraj, ko vstanete, brez razmišljanja z rokami pomanete oči? Koža na tem predelu obraza je tako nežna, zato jo lahko zaradi grobih gibov postane povešena. Raje kot to ji privoščite redno zaščito in vlaženje.

NIVEA

Losjon za telo NIVEA Express Hydration (za normalno in suho kožo)

4. Kaj pa vrat, dekolte in roke?
Veliko strokovnjakov za nego kože je prepričanih, da se leta še bolj kot na obrazu poznajo na vratu, dekolteju in rokah. Zakaj? Ženske po navadi pozabijo na nego teh predelov. Vendar je tam koža prav tako nežna in tanka, zato zjutraj in zvečer očistite tudi te predele in jim privoščite redno hidratacijo.
5. Lahko noč
Reden in kakovosten spanec je ključ do dobrega počutja in posledično lepe ter sijoče kože. Telo se navadi na določeni bioritem, zato se potrudite, da vstajate in se odpravite spat vsak dan ob približno enaki uri. Koža vam bo hvaležna, saj ima ponoči čas, da se regenerira in pomiri.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri