Afrojack prihaja v Slovenijo

V petek, 30. marca, prihaja v Ljubljano Electric Poppy – festival elektronske glasbe, kjer bo nastopil osmi najboljši DJ na DJ MAG lestvici in producent z mnogimi hiti – Afrojack.

Afrojack je osmi najboljši DJ na DJ MAG lestvici, ki je v svoji bogati glasbeni karieri nastopil na največjih glasbenih festivalih – Tomorrowland, Ultra Music Festival, Coachella, ADE, Sunburn, Mysteryland, EDC Las Vegas in mnogih drugih. Je dobitnik mnogih nagrad, od tega je prejel najbolj prestižno nagrado za izjemne dosežke na glasbenem področju – grammy.
Je producent mnogih hitov, med drugim: Another Life, Ten Feet Tall, Dirty Sexy Money, Turn Up the Speakers, New Memories, Rock the House, Take over Control, Hands up, SummerThing! …

Na odru Gospodarskega razstavišča se bodo z grammyjem nagrajenemu DJ-ju pridružile še druge zvezde elektronske glasbe: Ravitez, AVADOX, Jimmy Clash, Galoski, Felice, Sasha Mikac, Tricky Gullivan.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri