Amal in George Clooney: konec romantične pravljice?

AMAL

Amal in George Clooney (Foto: Getty)

Po samo enajstih mesecih razmerja z Amal Ramzi Alamuddin (37), londonsko ugledno pravnico, odvetnico, aktivistko in avtorico številnih strokovnih del, je George Clooney (53), najbolj zaželen hollywoodski moški, lani jeseni stopil pred oltar in se zavezal zakonskemu življenju. Čeprav je po njegovem prvem zakonu z igralko Talio Bloom, ki je trajal zgolj 4 leta, prisegel, da se ne bo nikoli več poročil, ga je libanonska lepotica, ki tekoče govori tako arabsko kot angleško in francosko, očitno prevzela. V nasprotju s Kim Kardashian in Kanyejem Westom sta si George in Amal zaželela bolj zasebne poroke, zato so obred v Ca’Farsetti, nekdanji palači beneških vladarjev, spremljali le povabljenci, ki so se morali tako kot najeto osebje zavezati k varovanju podatkov in telefone pustiti v hotelu.

Po manj kot letu dni zakonskega življenja pa so, kot poročajo tuji mediji, v razmerju že nastopile težave, kar glede na Georgeev sloves ženskarja niti ni tako nepričakovano … Prva težava v sicer na videz popolnem zakonu naj bi bilo Clooneyjevo flirtanje z igralko Scarlett Johansson, te dni pa naj bi par že iskal možnosti za ločitev. Vzrok? „Amal se obnaša kot diva, George pa ne more več prenašati njenih ljubosumnih izpadov,“ razkriva vir iz bližine para in dodaja, da so govorice o njeni nosečnosti lažne: „Amal je Georgeu pojasnila, da z njim nikoli ne bo imela otrok.“ Kakor koli že, GRAZIA še vedno upa, da bo simpatičnemu paru uspelo razrešiti zakonske težave in jima želi vso srečo.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri