Anđela Lukanović za Rašico

GRAZIA predstavlja kolekcijo Metagrafit, ki je nastala v sodelovanju Rašice in mlade perspektivne oblikovalke Anđele Lukanović.

V posebni kolekciji za pomlad-poletje 2015, ki vas že čaka v trgovinah, je 10 kosov. Anđela se je pri snovanju kolekcije poigravala s črtami, idejo pa, zanimivo, dobila pri očetovem starem puloverju iz Rašice. Za mlado oblikovalko je bila ta izkušnja neprecenljiva, saj so jo pri modni hiši tudi ogromno naučili in pridobila je veliko novih izkušenj za nadaljnje ustvarjanje. Kolekcija Metagrafit je sicer sestavljena iz elegantnih oprijetih kril, sproščenih tunik in nepogrešljivih črtastih poletnih oblek.

Pred objektiv fotografinje Ane Kovač je stopila čudovita Tjaša Kokalj, več modnih kosov iz kolekcije pa si oglejte v galeriji spodaj.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri