Animirana komedija Mali Bigfoot

Foto: PR

Animirana komedija Mali Bigfoot, ki je na velikih platnih na sporedu od danes, 9. oktobra, bo navdušila vse majhne (in prepričani smo, da tudi nekatere velike :)) ljubitelje pustolovščine.

Trinajstletnik Adam se poda na pot, da bi našel svojega davno izginulega očeta. Zelo hitro odkrije, da je njegov oče v bistvu legendarni Bigfoot, ki se leta in leta skriva globoko v gozdu, da bi zaščitil sebe in svojo družino pred veliko korporacijo HairCo., ki želi eksperimentirati z njegovim DNK-jem. Oče in sin se pričneta spoznavati in poskušata nadoknaditi izgubljeni čas, ko sta bila ločena en od drugega, pri tem pa Adam tudi na sebi začne odkrivati super moči. Nobeden izmed njiju pa se ne zaveda, da je Adamovo iskanje očeta korporacijo HairCo. privedlo bližje Bigfooto, kot si to morda mislita.

Belgijsko-francosko risanko sta po scenariju Boba Barlena in Cala Brunkerja režirala Jeremy Derguson in Ben Stassen. V izvirniku likom glasove posojajo Cinda Adams, Bob Barlen, Cal Brunker, Joey Camen, David Epstein, Christopher L. Parson in Joe Thomas, v slovenski sinhronizaciji pa Blaž Šef (Bogfoot), Sašo Prešeren, Tina Ogrin, Peter Urbanc, Aleksander Golja, Mirko Medved, Katja Ogrin in drugi. Glasbo je prispevala belgijska skupina Puggy.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri