Beyoncé z novim projektom

57th GRAMMY Awards - Arrivals

Ne, ne gre za novo pesem, album, nosečnost ali potencialno ločitev, 33-letna pevka tokrat preseneča z novico, da bo oblikovala svoje prve čevlje, pri tem pa ji bo pomagal priznani italijanski oblikovalec čevljev Giuseppe Zanotti. Ta je o zvezdnici in njunem sodelovanju povedal sledeče: „Beyoncé ima zelo jasne ideje in točno ve, kaj si želi. V primerjavi s številnimi drugimi pevci ima zares neverjeten glas, je zelo talentirana in tudi odlična plesalka. Ima torej vse, s čimer se lahko ponaša le malo ljudi. Trenutno z njenim stilistom že zaključujem njene prve čevlje, Beyoncé pa bo na koncu povedala, kaj ji je všeč in kaj ne.“ Znameniti čeveljci, ki bodo na ogled že čez slaba dva tedna, naj bi imeli visoke pete in visoko platformo, ki je trenutno v trendu, prav tako pa zmanjša bolečino, ki jo povzročajo vrtoglave pete.

Kakšno barvo in material je izbrala priljubljena pevka, za zdaj vedo le Giuseppe, Bey in njuni pomočniki, dejstvo pa je, da je Beyoncé ljubiteljica odprtih salonarjev z visoko peto, ki jih nosi tudi pod dolgimi oblekami. Da vam osvežimo spomin na njen stil, si nekaj njenih stylingov z rdeče preproge oglejte v galeriji spodaj.

 

 Foto: Getty

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri