Blake Lively v romantični zgodbi Brezčasna Adaline

AgeD4-090.dng

Foto: Blitz

Brezčasna Adaline, romantična zgodba o večni lepoti in filmsko utelešenje zgodovine mode skozi prejšnje stoletje, v naše kinematografe prihaja 23. aprila.

O filmu:

Adaline Bowman (Blake Lively) se je rodila na prelomu 20. stoletja in niti sanjalo se ji ni, da bo ugledala začetek 21. – dokler ji navidezno čaroben dogodek ne reši življenja in jo obdari z večno mladostjo. Pri 29 se Adaline neha starati in začne življenje okušati kot še nobeno človeško bitje doslej. Ta neverjetni preobrat usode jo pospremi na neprimerljivo dogodivščino, ki se razteza čez več desetletij. Življenje in ljubezen okuša skozi globalne spremembe dveh svetovnih vojn in svobodnjaških šestdesetih vse do prikladnosti današnjega dne, ob tem pa nas popelje tudi na popotovanje po zgodovini mode prejšnjega stoletja, ki je prikazano skozi izjemno filmsko kostumografijo.

Svojo starost Adaline previdno skriva pred vsemi – razen pred lastno hčerjo – in vse pomembne spremembe pričaka mirno in prefinjeno, dokler eno od njenih preteklih razmerij ne trči s sedanjo priložnostjo za ljubezen in grozi, da bo razkrila njeno izjemno zgodovino: ob naključnem srečanju s karizmatičnim človekoljubom Ellisom Jonesom (Michiel Huisman) namreč v njej spet vzplamti njena strast do življenja in ljubezni. Ko obisk pri Ellisovih starših (Harrison Ford in Kathy Baker) ogrozi njeno skrivnost, Adaline sprejme odločitev, ki bo za vedno spremenila njeno življenje.

Spodaj si oglejte napovednik za film Brezčasna Adaline.

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri