Blogerka meseca: Negin Mirsalehi

GRAZIA prva v Sloveniji predstavlja Negin Mirsalehi, najuspešnejšo nizozemsko modno blogerko s skoraj dvema milijonoma sledilcev na instagramu.

NEGIN_VČLANEKDior, Dolce & Gabanna, Ferragamo … to je le nekaj priznanih modnih hiš, s katerimi je do danes že sodelovala komaj 26-letna Negin Mirsalehi. Eksotična Nizozemka z iranskimi koreninami, sicer diplomantka mednarodnega poslovanja in magistrica marketinga, ima danes na instagramu kar 1,9 milijona sledilcev, čeprav je delo v modnem svetu profesionalno začela šele nedavno, med zaključevanjem študija: „Takrat se je v meni tudi prvič porodilo vprašanje, kaj želim početi po koncu formalnega izobraževanja. Veliko sošolcev se je že prijavljalo na različna delovna mesta, zase pa sem vedela, da delo v pisarni ni to, kar si želim početi. Vedno sem čutila strast do mode in moja kariera se je začela kmalu zatem, ko sem ustvarila instagram profil, strmo vzpenjati.“

Drugačna taktika

Seveda nas je zanimalo, kako ji je v tako kratkem času uspelo pritegniti toliko oboževalcev in medijske pozornosti, zaradi česar so se zanjo kmalu začele zanimati tudi številne priznane znamke. „Večina blogerjev najprej ustvari blog kot primarno medijsko platformo, šele pozneje pa začnejo delati tudi na socialnih omrežjih. Sama sem ubrala ravno obratno taktiko in na začetku ustvarila le instagram profil. Potem ko mi je sledilo že precej ljudi, sem ustvarila še blog oziroma spletno stran, kjer lahko svoje ideje izražam še bolj temeljito,“ odgovarja Negin. S tem ko je raslo število oboževalcev, pa se je širila tudi njega ekipa. Tako kot trenutno najvplivnejša modna blogerka Chiara Ferragni tudi ona na poslovnem področju veliko sodeluje s fantom: „Mojo ekipo trenutno sestavlja sedem ljudi. S fantom Mauritsom skrbiva za strategijo – sama navadno pripravim vsebino nekega projekta, Maurits pa poskrbi za poslovno plat. Že leto dni je z nami tudi fotografinja Annick, delo projektne menedžerke opravlja Henneke, prav tako pa so se nam nedavno pridružili še trije pripravniki. Na koncu dneva je za uspeh vedno zaslužna celotna ekipa in zelo sem hvaležna, da lahko delam s tako odličnimi ljudmi.“

V galeriji zgoraj si oglejte nekaj njenih fotografij z instagrama, spodaj pa vas čakajo še njeni dodelani outfiti. Več o simpatični blogerki si lahko preberete v aktualni številki revije!

Foto: osebni arhiv Negin Mirsalehi

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri