Bobbi Kristina utrpela hude možganske poškodbe

Clive Davis And The Recording Academy's 2011 Pre-GRAMMY Gala And Salute To Industry Icons Honoring David Geffen - Inside

Whitney Houston, pevka Dionne Warwick in Bobbi Kristina Brown (2011, Getty).

Bobbi Kristina Brown (22), hči preminule pevke Whitney Houston, ki so jo konec januarja našli nezavestno v njenem stanovanju, naj bi utrpela nepopravljive možganske poškodbe. Čeprav se je zbudila iz kome in odprla oči, še vedno diha s pomočjo aparatov, poleg tega pa so si zdravniki enotni, da zaradi hudih možganskih poškodb nikoli več ne bo mogla živeti normalno življenje.

O njenem stanju je javnost nazadnje obvestila njena babica Cissy Houston. „Samo čudež lahko izboljša stanje moje vnukinje,“ je po obisku Bobbi v bolnišnici povedala Cissy in dodala: „Srečanje z zdravniki, ki so mi povedali, da lahko v takšnem stanju živi za vedno, me je zelo užalostilo.“ Bobbi je bila sicer v svojem stanovanju najdena le tri dni pred tretjo obletnico smrti njene mame, ki so jo v kadi v hotelu na Beverly Hillsu našli mrtvo februarja 2012. Whitney je imela sicer resne težave s srcem, prav tako pa je bila kronična uporabnica kokaina, od katerega se je večkrat odvajala. Tudi Bobbi je, kot so ugotovili v bolnišnici, pred nesrečo vzela kokain, heroin in xanax, zdravilo, ki zmanjšuje strah in panike. GRAZIA upa, da se bo šele 22-letni Bobbi stanje kljub črnim napovedim izboljšalo in svojcem želi vse dobro!

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri