BQL z novim videospotom z naslovom “Zimska”

 

Ob vsakoletnem pregledu predvajanosti za 2017 je prvo mesto na domačem delu lestvice SLOTOP pripadlo hitu “Heart of gold” dua BQL. Da ustvarjalna brata res še ne mislita odnehati, potrjuje nov videospot z naslovom “Zimska”, ki sta ga na YouTube naložila med čisto prvimi posnetki leta 2018.

Ob silvestrski premieri spota sta BQL sporočila: “To je darilo vsem, ki verjamejo v naju. Leto 2017 je bilo za naju sanjsko. Lani si kaj takega nisva niti upala pomisliti, kaj šele želeti. Zato se z Zimsko zahvaljujeva vsem, ki naju podpirajo in poslušajo. Je za vse mlade, ki nama vedno znova dajo vedeti, da sva jim vzor, in naju s tem inspirirajo, hkrati pa verjameva, da jo bodo za svojo vzeli tudi mladi po srcu.”
Rok in Anej si bosta leto 2017 zagotovo zapomnila po številnih uspehih, ki so ju v zelo kratkem času umestili med najzanimivejše domače izvajalce, leto 2018 zato pričenjata s skladbo, s katero se želita na svojevrsten način zahvaliti vsem svojim poslušalcem.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri