Bruno Banani predstavlja novi Limited Edition dišavi

Bruno Banani ponovno širi svoj nabor dišav in predstavlja dve novi Limited Edition dišavi No Limits (zanjo in zanj).

Klasične dišave Bruno Banani Man in Woman se že pojavljajo kot samozavestne, nekonvencionalne in z veliko humorja. Februarja 2018 pa gre Bruno Banani celo dlje! S parfumoma No Limits For Him in No Limits For Her ne bo več meja med vročimi in divjimi nočmi, ki bodo razkrile vašo notranjo divjo stran. Novi Limited Edition dišavi bosta vrhunec tako v kopalnici kot tudi na vaši koži.

Zabavajte se na divji strani

Življenje ponuja veliko več od vsakdanje resnosti. Dolge in divje noči so tiste, ki nas naredijo žive in svobodne. Skok v nočno življenje in opuščanje vsakodnevnih omejitev je lahko zelo osvobajajoče, zato Bruno Banani premika vse meje, ta občutek pa lahko začutite v novih Limited Edition dišavah, ki ponujata hipnotizirajoči in seksi vonj.

No Limits For Him


On je vedno videti kul in ve, kako biti trendseter. Poudarjena moškost dišave No Limits For Him se pokaže v odprti svežini zgornjih not, kjer nastopajo grenivka, guarana in rdeče jabolko. Srednje note dišave sta sivka in eterično olje gvajaka, hipnotična moč spodnjih not vetiverja in jantarja pa podpišejo vonj z nepozabno in moško podobo, ki bo prebudila vašo divjo stran.

No Limits For Her

 


Ko vstopite v klub, se obračajo vse glave. Močna identiteta črnega ribeza, ki je povezana s sočnostjo mandarine in barvnimi vibracijami breskovega cveta in šmarnice, poudari vaš videz z divjo in živo avro. Nenavaden vonj breskve prebujajo note kakava, skrivnostne vanilje in slastne maline.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri