Cannes 2015: selfiji prepovedani

"Two Days, One Night" Premiere - The 67th Annual Cannes Film Festival

Petra Nemcova (Getty)

Na mednarodnem filmskem festivalu v Cannesu bo letos veljalo novo pravilo, ki se glasi: „Brez selfijev na rdeči preprogi.“ Theirry Fremaux, direktor festivala, ki bo v priljubljenem letoviškem mestu potekal od 13. do 24. maja, je na tiskovni konferenci pojasnil: „S kampanjo  poskušamo zmanjšati število selfijev na rdeči preprogi in posledično tudi korakov. Snemanja selfijev sicer nismo želeli prepovedati, kljub temu da pogosto izpade smešno oziroma celo groteskno, a sprehod po rdeči preprogi je časovno omejen in če se obiskovalci na vsake dva metra ustavijo in  posnamejo selfie, vse skupaj zelo upočasni.“ Predsednik festivala Pierre Lescure pa je še dodal: „Fotografije z rdeče preproge zaokrožijo po vsem svetu in ljudje so na njih videti zelo dobro. Medtem pa na selfiju ne moreš izgledati dobro.“ Ouč! 

Za tiste zvezdnike, ki se novemu trendu preprosto ne morejo upreti, kljub temu ne bo tako hudo. Fremaux je namreč še pojasnil, da na prestižnem dogodku ne bo ‘selfie policije’. Na žalost, je še primaknil. Zvezdniki so s snemanjem selfijev zares postali obsedeni, kako zelo pa bomo videli v Cannesu, če bodo prekršili pravilo. GRAZIA se že veseli dogodka, na katerem bo pozorno spremljala dogajanje na rdeči preprogi in vam seveda postregla z najboljšimi outfiti.

NASLOVKA

Lea Seydoux (Getty)

Spodaj si oglejte, kako so bile na rdeči preprogi v Cannesu zvezdnice oblečene lani!

Petra Nemcova
Adriana Lima
Cate Blanchett
Paris HIlton
Blake Lively
Cara Delevigne
Diane Kruger
Eva Herzigova
Eva Longoria
Jane Fonda
Amber Heard
Alessandra Ambrosio

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri