CHANEL JESEN/ZIMA 2018


Chanel nas je z novo kolekcijo popeljal naravnost v jesen, tradicionalna lokacija Chanelovih modnih revij, Grand Palais, se je namreč tokrat prelevil v pravi jesenski gozd.

Drevesa, tla, prekrita s šumečim listjem, in igra sončnih žarkov so pričarali čarobno vzdušje, kakor nalašč za predstavitev nove, jesensko-zimske kolekcije. Debeli plašči, tople pletenine, šali in klasični Chanelov tweed s poudarkom na detajlih, kot je igra različnih materialov, svetleči elementi in opazni dodatki opredeljujejo novo kolekcijo. Barve so umirjene v kontrastu z živimi, barvitimi dodatki, kot so rožnate usnjene rokavice, silhueta pa podaljšana, s poudarjenimi rameni in visokimi ovratniki. Ikonični suknjič je na voljo tako v kratki kot tudi podaljšani verziji, Chanelov kostim pa nadgrajen s pončom in naborki.
Chanelovi družini torbic se je pridružila nova lepotica, imenovana 31, nakupovalna torba, ki med seboj kombinira gladko usnje, platno ali tweed, s prihajajočo sezono pa se v mini verziji vrača tudi Chanelova Gabrielle torba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besedilo: Tesa Jurjaševič
Foto: Olivier Saillant

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri