Chiara Ferragni odprla vrata svoje hiše

vp

Foto: Getty

Najvplivnejša modna blogerka Chiara Ferragni, znana tudi kot The Blonde Salad, je za spletni portal Domaine odprla vrata svoje losangeleške hiše in dokazala, da ima neverjeten okus – ne samo za oblačila, marveč tudi za izbrane kose pohištva.

Potem ko sta se s fantom in fotografom Andrewom Arthurjem oktobra preselila v nov dom v Los Angelesu, je par zaradi pomanjkanja časa za pomoč pri opremljanju hiše najel podjetje Consort Design, ki jima je pomagalo uresničiti njune dizajnerske sanje. „Včasih preprosto potrebuješ dodaten par rok, tudi pri opremljanju hiše,“ je še dodala simpatična blogerka, ki zaradi narave svojega dela nenehno potuje, veliko časa pa ji vzame tudi urejanje socialnih omrežij, saj ima samo na instagramu že 3,5 milijona sledilcev. Komaj 27-letna blogerka ima sicer še svojo linijo obutve Chiara Ferragni, ki jo je letos predstavljala tudi na milanskem tednu mode, prav tako pa je izdala tudi svojo prvo knjigo z naslovom The Blonde Salad. Ni čudno torej, da Chiara ni imela časa izbrati prav vsake blazinice in vaze, smo pa trdno prepričani, da čudovit dom odraža njen prefinjen okus, zaradi katerega ji je med več tisoč blogerkami tudi uspelo izstopiti iz množice in se povzpeti na sam vrh.

Spodaj si oglejte nekaj njenih najljubših delov hiše.

 

Foto: Domaine

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri