Collistarjeva nova stvaritev

ŠMINKANa prodajnih policah vas že čaka Collistarjev nov izdelek – rdečilo za ustnice Art Design®, ki združuje eteričen sijaj in  intenzivno barvo. Visokotehnološka formula, učinek barv in embalaža razkrivajo podrobnosti, ki žarijo …

Pomlajene ustnice dan za dnem
Formula vsebuje rdeče jagode, ki se ponašajo z učinkom privzdigovanja (liftinga) in oblikovanja. Naravna aktivna sestavina namreč spodbuja nastanek kolagena in preostalih proteinov, ki povečajo kompaktnost in polnost kože ter ponovno vzpostavijo kohezivnost med epidermisom in dermisom. Rdečilo zagotavlja, da bodo vaše ustnice sčasoma postale mehkejše in bolj polne, majhne linije na njih se bodo zmanjšale, oblika ustnic bo bolj definirana.

Barva, ki ‘oblikuje’
Rdečilo za ustnice združuje ultra kremasto teksturo, ki je nadvse udobna, mehka in dobro prekrivna, z izjemno sijočim končnim videzom, ki začne v trenutku oddajati polno, intenzivno barvo z mehkim filmom. Rezultat? Čiste, nasičene barve, ki osvetlijo nasmeh in obraz. Za popolne, definirane, volumna polne ustnice od prvega nanosa naprej. Paleta združuje 18 barv in je pravi kalejdoskop, v katerem je vse mogoče in v katerem se subtilne, šepetajoče barve združijo z bolj drznimi, vendar izjemno čutnimi barvami. Od enega ekstrema v drugega: golo ali drzno! Naravni odtenki in rožnato bež, ali eksplozivno rdeča in električno roza ter fuksija. Koralne in oranžne, ki vas napolnijo z energijo!

Zlato in platina – sodobni totem
Embalaža je pravi dragulj, ki se ponaša z naprednim, odločnim, pogumnim in preprostim dizajnom. Pozlačena kockasta baza služi kot kontrast telesu platinaste barve, ki se ovija okoli samega sebe in tako ustvari zelo nenavaden estetski učinek.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri