Dajte celulitu popra

MELVITAČe bi morali našteti 10 stvari, ki vam pridejo na misel ob besedah boki in stegna, bi se zelo verjetno na seznamu (žal) znašel tudi celulit – sploh sedaj, ko se bliža poletje. Melvita vsem ženskam, ki se jim godi ‘naravna krivica’, sporoča, da se misija DAJTE CELULITU POPRA letos nadaljuje z novim zaveznikom!

Lanskoletni uspešnici, učvrščevalnemu olju za lepo kožo, se je pridružil izboljševalni serum za oblikovanje postave, ki je prav tako obogaten z rožnatim poprom z Réuniona. Učinkovita certificirano organska formula cilja na najbolj problematične dele telesa in je polna dragocenih sestavin. Izvleček alge koraline spodbuja razgrajevanje maščobe in ima učvrščevalno delovanje. Kofein in olje črnega popra sta odlična v boju proti pomarančni koži. Šipkovo olje, ki je še posebej bogato z alfa-linolensko kislino, pa izboljša elastičnost kože in ji povrne vitalnost.

Rožnati poper deluje v dveh korakih: pomaga preprečiti nastajanj velikih maščobnih kapljic v adipocitih, nato pa pomaga razgraditi maščobo. Koralino nabirajo v Bretanji na Obali rožnatega granita v skladu z Melvitinimi strogimi predpisi za trajnostno žetev. Izvleček iz te morske alge je dragocena sestavina z učvrščevalnim delovanjem, saj spodbuja razgrajevanje maščobe čez dan, ponoči pa pospešuje izločanje leptina, ki upočasni nalaganje maščobe. Koži pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje. Kofein je aktivna sestavina, ki slovi po svojem lipolitičnem delovanju in pomaga pretrgati vez med maščobnimi kislinami in glicerolom v adipocitih. To je popolna sestavina za boj proti trdovratni pomarančni koži. Olje organskega črnega popra, ki ga pridobivajo iz poprovih zrn, nabranih v Indiji, je znano po tem, da pospešuje krvni obtok, obenem pa spodbuja razgrajevanje maščobe. To je popolna sestavina za preprečevanjenastanka pomarančne kože.

Hitro vpojna gelasto-kremna tekstura in prefijena iskriva dišava zagotavljata popoln občutek svežine in trenutek čistega užitka – zjutraj, ko ste v naglici, in zvečer, ko ste utrujeni. Za kar najboljše rezultate nanesite serum dvakrat dnevno in ga s čvrstimi krožnimi gibi vmasirajte v kožo. Osredotočite se na stegna, pas in boke. Uporabite lahko tudi preverjeno tehniko preprijemanja tkiva.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri