Do čvrste kože med prhanjem

Q10_In_Shower ucvrstitveni lotionTudi tisti, ki jim ob vsakodnevni kopalniški rutini redno zmanjkuje časa za celovito nego, si želijo navlažene, gladke in čvrste kože po celem telesu. Vsem takšnim odgovor ponuja NIVEA s svojim revolucionarnim In-Shower Q10 učvrstitvenim lotionom za telo.

Inovativno. NIVEA In-Shower Q10 učvrstitveni lotion za telo je prvi lotion, ki vašo kožo učvrsti že med prhanjem. Navdušujoča inovativna formula lotiona vsebuje kroglice s koži lastnim koencimom Q10, te pa se stopijo ob stiku s kožo in pripomorejo k dolgoročno čvrsti in napeti koži celega telesa.

Učvrstitveno in negovalno. Kroglice s koži lastnim koencimom Q10 svojo vsebino sprostijo šele v stiku s kožo in toplo vodo. Koža je na otip bolj čvrsta, navlažena in gladka že po prvem nanosu, po nekaj tednih redne uporabe pa je učvrstitveni učinek losjona tudi dolgoročen.

Sproščujoče. Kroglice In-Shower Q10 učvrstitvenega lotiona ob nanosu kožo prijetno masirajo in tako poleg vlaženja ter učvrščevanja uspešno odstranjujejo tudi odmrle kožne celice. Formula poleg vsega vsebuje še mentol, ki na koži pušča posebej osvežujoč občutek.

Priročno in hitro. Uporaba učvrstitvenega lotiona za telo In-Shower Q10 je preprosta in hitra, saj ga po telesu nanašamo kar med vsakodnevnim prhanjem. Na ta način koži celovito nego zagotavljamo redno in učinkovito.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri