Do globinsko čiste kože v samo 1 minuti


Življenje v mestu je za mlade ženske vse bolj privlačno. Na voljo so vznemirljiva delovna mesta in pisana ponudba prostočasnih dejavnostih. Tu lahko kupijo krasne stvari in se zvečer zabavajo v priljubljenih klubih. Toda urbani življenjski slog postavlja kožo pred posebne izzive: koža se mora soočiti s številnimi vplivi iz okolja, kot so izpušni plini, droben prah in umazanija.

To lahko oslabi naravne obrambne mehanizme kože. Posledica so prezgodnje staranje in izsušenost kože, nečistoče ter bled, utrujen videz. Za moderna mestna dekleta sta zato pri negi kože najpomembnejši zaščita pred vplivi iz okolja in veliko vlage. NIVEA predstavlja hitro in zelo učinkovito rešitev.
Za doživetje posebno intenzivne nege, ki obenem okrepi koži lastno zaščitno funkcijo, so strokovnjaki pri znamki NIVEA razvili NIVEA Urban Detox 1-minutne maske. Dolgo čakanje, da maska začne učinkovati, je stvar preteklosti: inovativna enominutna formula omogoča, da bo uporaba maske odslej del redne lepotne nege.

NIVEA Urban Detox Pore Refine 1-minutna maska

6,29 €

Ta maska v samo eni minuti globinsko odstrani okoljsko umazanijo in odvečni sebum ter očisti pore. Koža je že po prvi uporabi videti bolj sveža in sijoča. “Maska ima gelu podobno teksturo, ki se po nanosu na kožo ne posuši in ne strdi,” razlaga Luis Arturo Carbajal z oddelka za raziskave in razvoj pri znamki NIVEA. “Z vlažilnimi sestavinami, ki jih vsebuje, pri nanosu na vlažno kožo razvije prijeten občutek toplote, globinsko očisti kožo in očisti pore.” Poleg tega formula vsebuje tudi kompleks za razstrupljanje z izvlečkom magnolije. “Poleg odstranjevanja okoljskih stresnih dejavnikov formula z magnolijo tudi globinsko očisti kožo,” dodaja strokovnjak pri znamki NIVEA.

 

 

 

 

 

 

NIVEA Urban Detox Moisturise 1-minutna maska

6,29 €

Ta maska pogasi žejo izsušene kože v samo eni minuti. Njena hladilna formula odstrani okoljske stresne dejavnike, razstrupi kožo in z nje odstrani okoljsko umazanijo, olje in nečistoče. Obenem osvežilna tekstura s hialuronsko kislino in zelenim čajem zagotavlja intenzivno vlago in koži podari sijoč, enakomeren ten ter dolgotrajen občutek negovanosti. Nasvet Luisa Artura Carbajala: “To masko nanesite na rahlo vlažno kožo, saj bo tako učinek intenzivnejši.”

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri