Drive-in Kino Bežigrad bo 19. maja otvorila legendarna filmska klasika Briljantina


Ekipa Kina Bežigrad svoje poslanstvo obuditve vrhunskega kino doživetja letos nadaljuje z odprtjem prvega drive-in kina v Sloveniji. Gre za edinstveno romantično-nostalgično izkušnjo gledanja filmov iz udobja in zasebnosti lastnega avtomobila, ki smo jo kot del ameriške tradicije doslej poznali le iz filmov.

V Drive-in Kino Bežigrad, katerega glavna lokacija bo parkirišče Centra Interspar Vič, se bomo lahko prvič zapeljali 19. maja, ko bo to edinstveno atrakcijo krstila projekcija legendarne Briljantine.
Otvoritveni dogodek bo potekal v dveh sklopih: med 15. in 18. uro se obeta brezplačen zabavni program z animacijami za otroke, ki ga bodo med drugim popestrili tudi Alenka Godec ter Nipke in X-Planet; po 20. uri pa sledi uradni del, ko bodo vročico pred filmom stopnjevali rockabilly mojstri Joe & the Rhythm Boys, plesna skupina The Artifex ter posebna gostja – prva slovenska pin-up kraljica Miss Stacey.
Rezervacija vstopnic za otvoritveno projekcijo bo od 15. maja dalje mogoča na spletni strani www.kino-bezigrad.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri