Dva dua, en video!

Potem ko je v začetku tedna duo Maraaya z gostujočima BQL predstavil skladbo It’s Complicated, je danes na izšel še videospot za omenjeno poletno uspešnico. Maraaya sta ob mednarodnem sodelovanju s priznano estonsko ekipo VITAPICTURA, ki je videospot sicer posnela v Španiji, prišla do svojega uradnega VEVO kanala. Tako sta postala ena od redkih Slovencev, ki sta svetovnemu spletu dostopna na Vevo.

Vevo je ameriška platforma z video vsebinami, ki jo odlikuje strogo odbiranje partnerjev z možnostjo nalaganja vsebin. Na Vevu se zato lahko znajdejo le najboljši med najboljšimi in trendi kažejo, da vidnejši izvajalci svojih spotov sploh ne ponujajo več neposredno prek nam bistveno bolj znane platforme Youtube, temveč prek svojih kanalov na platformi Vevo.

Marjetka in Raay sta uspešna v sledenju najbolj vročim svetovnim smernicam, česar se oba, tako Marjetka kot Raay, tudi zelo dobro zavedata. “Vse bolj občudujeva trendovske videospote, kjer se izvajalec ne pojavi. Estetika, glasba, ki te ponese s kadri, ki jih režiser začuti, so tisto, kar pesmi dajo dodano vrednost. Prav tako sva se odločila dodati besedilo, ki je pika na i odličnemu videu. Zanimivo je sodelovati z ekipo, ki je videospote prispevala tudi za nekaj svetovno uspešnih izvajalcev,” je zaupala Marjetka.

Čeprav je dvojec v preteklih mesecih deloval odmaknjen od oči medijev, to še zdaleč ni pomenilo počivanja na lovorikah, saj sta Raay in Marjetka v tem času ustvarjala z različnimi izvajalci in pripravila kar nekaj skladb, ki jih bosta kmalu predstavila javnosti. “V naslednjih treh mesecih naju čakajo pomembni nastopi, tudi skupaj s fantoma iz BQL, hkrati pa se veseliva, ker imava v ozadju že pripravljena tri druga sodelovanja in single, ki bodo v tem obdobju ugledali luč sveta. Z vsako izdano skladbo dobiva novo moč, saj sva zadnje leto res garala v studiu zato, da smo pripravili vse tako, kot je treba,” je za vpogled v bližnjo prihodnost dodal producent Raay.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri