EAU DES MATINES za svež in energičen pričetek dneva

V Franciji, v srcu Provanse, stoji s soncem obsijan samostan Minimes, ki že od leta 1862 goji tradicijo, ljubezen in strast do aromatičnih zelišč ter sestavin, ki jih daje mati Narava. Sestre klarise je ob zori prebujal zven samostanskih zvonov, ki so naznanjali začetek novega dne. Navsezgodaj zjutraj so odšle na vrtove, kjer se je na rastlinah še lesketala sveža jutranja rosa. Samostan se je kopal v toplih žarkih vzhajajočega sonca in naznanjal nov čudovit dan.

OBJAVI

Nova kolekcija EAU DES MATINES blagovne znamke Le Couvent des Minimes je poklon prav posebnemu trenutku, ko se narava prebudi in razkrije vse svoje lepote. O tem priča tudi gravura, ki krasi izdelke in prikazuje samostanski zvonik, obsijan z žarki vzhajajočega sonca. Iskriva zeliščno-sadna dišava, ki navdušuje tako ženske kot moške, bo polepšala vaše jutro, vas osvežila in navdala s pozitivnimi občutki za energičen pričetek dneva.

Izdelke in cene iz nove kolekcije EAU DES MATINES, ki so že na prodajnih mestih MÜLLER po Sloveniji ter v veleblagovnicah NAMA in MAXI v Ljubljani, si oglejte v galeriji desno.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri