Edino krilo, ki ga boste poleti potrebovali za poslovne priložnosti


Midi krilo in bež barva sta popolna kombinacija za poletni poslovni styling!

Za razliko od poletnih oblek, ki jih nosimo na plaži ali med pohajkovanjem po obmorskih krajih, se tudi v poletnih dneh skrivnost popolnega poslovnega stylinga skriva v preprostosti krojev, silhuet in barv.
Ko smo iskali nekaj modelov, ki bi bili popolna osnova za vsak poslovni styling, in v katerih bi se hkrati počutili lepo in udobno, smo našli krilo, ki je odlična osnova za neštete različne poslovne kombinacije, in ki jo bomo z veseljem nosili tudi po koncu delovnega časa.
Govorimo o istočasno klasičnem in modernem, enostavnem bež krilu midi dolžine, ki je odličen začetek poletne poslovne kombinacije. Kombinirate ga lahko namreč s kosi, ki jih že imate v svoji omari: z enostavno majico za bolj sproščen poslovni styling, ženstveno bluzo ali s klasično bluzo s strogimi linijami.
Najbolj zaželeno poslovno krilo letošnjega poletja lahko najdemo v številnih različicah, ki presegajo monotonijo in jih navdihujejo najnovejši trendi, ob tem pa ohranjajo vso eleganco klasičnih kosov.

 

Topshop

 

Monse (net-a-porter)

 

H&M

 

Weekend Max Mara

 

Vir: elle.rs
Foto: instagram, PR

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri