Ekstremna slojevitost v novi kolekciji modne hiše Balenciaga


Planina, okrašena z grafiti, predimenzionirana večplastnost in dobrodelnost. Tako bi lahko v grobem opisali modno revijo, ki jo je pod okriljem modne hiše Balenciaga prikazal modni oblikovalec Demna Gvasalia.

Prikazana kolekcija je vključevala moške in ženske modele, kar se je zgodilo prvič, odkar je gruzijski modni oblikovalec napovedal združitev ženske in moške kolekcije. Poudarek je bil na slojevitosti, in to pretirani. Na pisti smo tako lahko med drugim videli futuristične jakne, ki so bile kombinirane z majicami s kapuco, midi krilom in visokimi petami. Kot je povedal sam oblikovalec, je navdih črpal pri deskarjih na snegu iz 90-ih let, obdobja, ki je oblikovalcu posebej pri srcu.
Modna revija je vključevala tudi dobrodelno noto v sodelovanju z organizacijo World Food Programme, ki se bori proti lakoti. Kape, majice in torbe so imele natisnjen slogan “saving lives, changing lives”. Ob donaciji 250,000 dolarjev pa bo tudi 10 % prihodka od prodaje šlo neposredno na račun humanitarne organizacije.

 

 

 

 

View this post on Instagram

BEYOND GRATEFUL!!!!! ❤️❤️, BALENCIAGA EXCLUSIVE fw18 in Paris !!! Words aren’t enough to describe how happy and blessed I feel for this amazing opportunity that I have been given, thank you sooo much to my agents from @joymodel for believing in me since the beginning and helping me reach my goals, and THANK YOU to the whole @balenciaga team that worked soo so hard to make this happen! Couldn’t have asked for better people to work with. Thank you Demna for giving me the chance to carry your amazing vision along the runway, it was a complete honor, this was such an incredible experience!!! Wanted to give a special thanks to @lottavolkova @viedelstein @ferherbert @va_novotny @janandradii @lilianagomesdasilva #demnagvasalia for helping me get this far❤️❤️😘😘 thank youuuu

A post shared by Paulina Pistone (@paulipistone_) on

 

Foto: YouTube, instagram
Vir:  fashion.hr

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri