Emma Stone spet samska

"The Amazing Spider-Man 2" New York Premiere - After Party

Foto: Getty

Po mesecih govoric, da v razmerju Emma Stone-Andrew Garfield nekaj ni vredu, sta zvezdnika po treh letih sedaj tudi uradno končala razmerje. Razlog naj bi bili njuni prenatrpani urniki, ki so privedli do tega, da sta se nekoč noro zaljubljena Emma in Andrew odtujila.

Vir iz bližine para  pa razkriva nekoliko drugačno različico zgodbe, in sicer, da naj bi bil za razdor zveze kriv Garfield, ki se trenutno aktivno pripravlja na novo filmsko vlogo duhovnika iz 17. stoletja: „Že nekaj časa je potrt, ker se je popolnoma vživel v novo vlogo in zadnje mesece Emmi  ni ravno služil kot dober partner.“ Garfield bo v novem filmu Martina Scorsesa, ki ga trenutno snemajo na Tajvanu, sicer zaigral skupaj z Liamom Neesonom in Adamom Driverjem.

Kakor koli že pa se bo nadaljeval njun odnos, ju bodo na film The Amazing Spider-Man, v katerem sta skupaj zaigrala leta 2012, verjetno vedno vezali lepi spomini.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri