GRAZIA NAPOVEDUJE: 27. SOF


“Slavimo kreativnost, slavimo posel!”
je nosilna tema 27. Slovenskega oglaševalskega festivala.

Gremo v hotel Kempinski Palace Portorož prisluhnit številnim domačim kot tudi mednarodnim govorcem, med njimi je tudi Jakov Fak. GRAZIO najbolj zanima okrogla miza z naslovom Influencer – zbadljivka, ustvarjalec ali vplivnež?, kjer se bodo med gosti z obeh strani influencerstva trla mnenja o tem, ali drži dejstvo, da kolikor všečkov imaš, toliko veljaš. Zanima nas tudi tekmovalni program. Katere ideje, zgodbe in izraznosti bodo tokrat navdušili žirijo?

Letošnji govorci.

 

V Portorožu bo 12. in 13. aprila v ospredju prispevek oglaševalske industrije kot celote. “SOF vedno znova povzdigne, ovije in nam kot darilo presenečenja prinese nove trende, nove pristope, s čimer vedno znova spodbudi razvoj tržnokomunikacijske stroke. Zato torej … Slavimo kreativnost, slavimo posel!” pravi mag. Karmen Škoda Piško, predsednica letošnjega SOF-a. Gremo! GRAZIA bo tam.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri