GRAZIA podarja Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum

Nagradno vprašanje:

Koga je v aktualni št. ocenjevala modna porota:

igralke

pevke

modele

Ime in priimek (obvezno!)

Elektronski naslov (obvezno!):

Strinjam se s pravili zasebnosti in jih sprejemam:
Seznanjen sem s pogoji zasebnostiNagrajenka prejšnje nagradne igre je Hermina Namestnik. Prejela je komplet 4-ih lakov za nohte LOVE O.P.I.
SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA NAGRADNO IGRO
1. Organizator nagradne igre je revija GRAZIA, Navtika Plus d.o.o., Gosposvetska cesta 84, 2000 Maribor.
2. Opis nagradne igre:
V nagradi lahko sodelujejo vsi, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in izpolnili polji (ime in priimek ter e-naslov).
Uporabniki se bodo s sodelovanjem v nagradni igri potegovali za sledečo nagrado:
Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum

3. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra bo potekala od 11.01.2019 do 18.01.2019 do 24. ure.
4. Sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri posameznik/posameznica sodeluje tako, da na spletni strani www.grazia.si odgovori na nagradno vprašanje in izpolni vsa zahtevana polja.
5. Žrebanje nagrade
Žrebanje bo 19.01.2019. Med vsemi, ki bodo do 18.01.2019 do 24. ure pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, se bo izžrebalo nagrajenca/nagrajenko, ki bo prejel/prejela iz 2. točke. Nagrajenec/nagrajenka bo 19.01.2019 objavljen/objavljena na spletni strani www.grazia.si.
6. Obveščanje nagrajencev
V primeru, da je sodelujoči/sodelujoča nagrajenec/nagrajenka, bo na vpisan e-naslov prejel/prejela obvestilo o prevzemu nagrade in zahtevo po oddaji osebnih podatkov. Nagrajenec/nagrajenka je upravičen/upravičena do nagrade, če po obvestilu o prevzemu nagrade pošlje:
- e-sporočilo z osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, pošta) na e-naslov grazia@grazia.si.
Nagrajenec/nagrajenka mora osebne podatke poslati v roku 14 dni od prejetja obvestila o nagradi. V kolikor nagrajenec/nagrajenka v določenem roku ne sporoči osebnih podatkov, se šteje, da se je nagradi odpovedal/odpovedala.
7. Prevzem nagrad
Nagrajencu/nagrajenki bo nagrada poslana na osebni naslov, ki ga bo poslal/poslala po obvestilu za prevzem nagrade, v roku 14 dni od prejetja njegovih/njenih osebnih podatkov (točka 6.).
Če je izžrebanec/izžrebanka nagrade mladoletna oseba, lahko v njenem imenu nagrado prevzame njen zakoniti zastopnik.
8. Zasebnost in varstvo podatkov
Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.