GRAZIA podarja knjižno uspešnico The One Million Dollar Decision

Nagradno vprašanje:

Kdo je avtor knjižne uspešnice?

Primož SuhadolčanRober RolihSvetlana MakarovičIme in priimek (obvezno!)

Elektronski naslov (obvezno!):

Presenetljiva knjiga slovenskega avtorja Roberta Roliha razkriva načine, kako se osvoboditi finančnega stresa, doseči finančno varnost in povečati svojo vrednost, tudi za milijon dolarjev! Knjiga, ki je izšla v Ameriki, je postavila Roliha na globalni zemljevid največjih avtorjev in ga označila kot prvega Slovenca s tem velikim mednarodnim uspehom. Knjiga, ki je sicer v prodaji na Amazonu, je v prvem dnevu pridobila naziv 'hottest new release', s prodajo več kot 1300 izvodov v prvih 24 urah pa je že nosilka oznake bestseler v svoji kategoriji. Rolih v knjigi razkriva 5 načinov, s katerimi finančna industrija jemlje prisluženi denar. Ko jih boste razumeli, pravi avtor, boste lahko začeli investirati na takšen način, da boste vi obdržali večino bodočih donosov – in ne finančna industrija. The Million Dollar Decision: Get Out of the Rigged Game of Investing je nastala na podlagi osebnih izkušenj Roliha, sicer soustanovitelja Akademije Panta Rei. Rolih je po prvih mladostnih uspehih izgubil zelo veliko denarja, ker je zaupal finančnim svetovalcem. Njegova odločitev, da se posveti raziskovanju ozadij finančne industrije, je bila tako pravzaprav tudi njegov oseben boj. In kar je spoznal, je sedaj predstavil tudi javnosti s svojo knjigo: povprečna družina je zaradi pretkanih iger finančne industrije ob 1 milijon dolarjev prihrankov.


Nagrajenka prejšnje nagradne igre je Hermina Namestnik. Prejela je maskaro Rimmel London Volume Shake.
SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA NAGRADNO IGRO
1. Organizator nagradne igre je revija GRAZIA, Navtika Plus d.o.o., Gosposvetska cesta 84, 2000 Maribor.
2. Opis nagradne igre:
V nagradi lahko sodelujejo vsi, ki bodo do 25.06.2017 pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in izpolnili polji (ime in priimek ter e-naslov).
Uporabniki se bodo s sodelovanjem v nagradni igri potegovali za sledečo nagrado:
knjižno uspešnico The One Million Dollar Decision

3. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra bo potekala od 11.06.2017 do 24.06.2017 do 24. ure.
4. Sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri posameznik sodeluje tako, da na spletni strani www.grazia.si odgovori na nagradno vprašanje in izpolni vsa zahtevana polja.
5. Žrebanje nagrade
Žrebanje bo v nedeljo 25.06.2017. Med vsemi, ki bodo do 24.06.2017 do 24. ure pravilno odgovorili na nagradno vpračanje, se bo izžrebalo nagrajenca/ko, ki bo prejel nagrado iz 2. točke. Nagrajenec bo 25.06.2017 objavljen na spletni strani www.grazia.si.
6. Obveščanje nagrajencev
V primeru, da je sodelujoči nagrajenec, bo na vpisan e-naslov prejel obvestilo o prevzemu nagrade in zahtevo po oddaji osebnih podatkov. Nagrajenec je upravičen do nagrade, če po obvestilu o prevzemu nagrade pošlje:
- e-sporočilo z osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, pošta) na e-naslov grazia@grazia.si.
Nagrajenec mora osebne podatke poslati v roku 14 dni od prejetja obvestila o nagradi. V kolikor nagrajenec v določenem roku ne sporoči osebnih podatkov, se šteje, da se je nagradi odpovedal.
7. Prevzem nagrad
Nagrajencu bo nagrada poslana na osebni naslov, ki ga bo poslal po obvestilu za prevzem nagrade, v roku 14 dni od prejetja njegovih osebnih podatkov (točka 6.).
Če je izžrebanec nagrade mladoletna oseba, lahko v njenem imenu nagrado prevzame njen zakoniti zastopnik.
8. Zasebnost in varstvo podatkov
Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.