GRAZIA podarja YANKEE CANDLE razvajanje

Nagradno vprašanje:

Kako se imenuje letošnja božična kolekcija YANKEE CANDLE?

The Perfect ChristmasThe Snowy ChristmasThe White ChristmasIme in priimek (obvezno!)

Elektronski naslov (obvezno!):

Pri YANKEE CANDLE vedo, kako lepo je, ko se pozimi lahko pogrejemo ob soju sveč in hkrati odišavimo naš dom, zato srečnici podarjajo 2 svečki ANGEL'S WINGS in svečo v steklenici THE PERFECT TREE.

Več o njihovi novi božični kolekciji The Perfect Christmas preberite na: http://www.grazia.si/naj-zadisi-po-zimi-in-praznikih/Nagrajenka prejšnje nagradne igre je Tjaša Novak. Prejela je 3 kreme za roke znamke Eucerin.
SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA NAGRADNO IGRO
1. Organizator nagradne igre je revija GRAZIA, Navtika Plus d.o.o., Gosposvetska cesta 84, 2000 Maribor.
2. Opis nagradne igre:
V nagradi lahko sodelujejo vsi, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in izpolnili polji (ime in priimek ter e-naslov).
Uporabniki se bodo s sodelovanjem v nagradni igri potegovali za sledečo nagrado:
YANKEE CANDLE razvajanje

3. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra bo potekala od 20.11.2017 do 26.11.2017 do 24. ure.
4. Sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri posameznik sodeluje tako, da na spletni strani www.grazia.si odgovori na nagradno vprašanje in izpolni vsa zahtevana polja.
5. Žrebanje nagrade
Žrebanje bo v ponedeljek 27.11.2017. Med vsemi, ki bodo do 26.11.2017 do 24. ure pravilno odgovorili na nagradno vpračanje, se bo izžrebalo nagrajenca/ko, ki bo prejel nagrado iz 2. točke. Nagrajenec bo 27.11.2017 objavljen na spletni strani www.grazia.si.
6. Obveščanje nagrajencev
V primeru, da je sodelujoči nagrajenec, bo na vpisan e-naslov prejel obvestilo o prevzemu nagrade in zahtevo po oddaji osebnih podatkov. Nagrajenec je upravičen do nagrade, če po obvestilu o prevzemu nagrade pošlje:
- e-sporočilo z osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, pošta) na e-naslov grazia@grazia.si.
Nagrajenec mora osebne podatke poslati v roku 14 dni od prejetja obvestila o nagradi. V kolikor nagrajenec v določenem roku ne sporoči osebnih podatkov, se šteje, da se je nagradi odpovedal.
7. Prevzem nagrad
Nagrajencu bo nagrada poslana na osebni naslov, ki ga bo poslal po obvestilu za prevzem nagrade, v roku 14 dni od prejetja njegovih osebnih podatkov (točka 6.).
Če je izžrebanec nagrade mladoletna oseba, lahko v njenem imenu nagrado prevzame njen zakoniti zastopnik.
8. Zasebnost in varstvo podatkov
Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.