GRAZIA podarja Vichy Dercos šampon zanjo & zanj

Nagradno vprašanje:

Katera lepotica je na naslovnici nove številke GRAZIE?

Kate MiddletonMeghan MarkleAmal ClooneyIme in priimek (obvezno!)

Elektronski naslov (obvezno!):

Trem srečnicam podarjamo Vichy Dercos šampon zanjo in zanj. Vichy Dercos je dermokozmetični strokovnjak za zdrav videz in lepoto las z izdelki, ki se osredotočajo na težave las od lasišča do konic. Izdelki Dercos so dostopni v lekarnah, nad njimi pa sta navdušena tudi Tjaša Perko, ki je izbrala linijo Dercos Densi-Solutions za obnovitev moči, debeline in gostote las, in njen mož, smučar Rok Perko, ki ga je navdušil Dercos Micro-peel, prvi luščilni šampon proti prhljaju, ki z lasišča odstrani odmrle delce in uravnava luščenje zgornjih plasti povrhnjice. Več preberite TUKAJ.


Nagrajenka prejšnje nagradne igre je Dorica Rijavec. Prejela je ličila iz omejene kolekcije CATRICE "Active Warrior".
SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA NAGRADNO IGRO
1. Organizator nagradne igre je revija GRAZIA, Navtika Plus d.o.o., Gosposvetska cesta 84, 2000 Maribor.
2. Opis nagradne igre:
V nagradi lahko sodelujejo vsi, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in izpolnili polji (ime in priimek ter e-naslov).
Uporabniki se bodo s sodelovanjem v nagradni igri potegovali za sledečo nagrado:
Vichy Dercos šampon zanjo & zanj

3. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra bo potekala od 16.04.2018 do 22.04.2018 do 24. ure.
4. Sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri posameznik sodeluje tako, da na spletni strani www.grazia.si odgovori na nagradno vprašanje in izpolni vsa zahtevana polja.
5. Žrebanje nagrade
Žrebanje bo 23.04.2018. Med vsemi, ki bodo do 22.04.2018 do 24. ure pravilno odgovorili na nagradno vpračanje, se bo izžrebalo tri nagrajence, ki bodo prejel nagrado iz 2. točke. Nagrajenci bodo 23.04.2018 objavljen na spletni strani www.grazia.si.
6. Obveščanje nagrajencev
V primeru, da je sodelujoči nagrajenec, bo na vpisan e-naslov prejel obvestilo o prevzemu nagrade in zahtevo po oddaji osebnih podatkov. Nagrajenec je upravičen do nagrade, če po obvestilu o prevzemu nagrade pošlje:
- e-sporočilo z osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, pošta) na e-naslov grazia@grazia.si.
Nagrajenec mora osebne podatke poslati v roku 14 dni od prejetja obvestila o nagradi. V kolikor nagrajenec v določenem roku ne sporoči osebnih podatkov, se šteje, da se je nagradi odpovedal.
7. Prevzem nagrad
Nagrajencu bo nagrada poslana na osebni naslov, ki ga bo poslal po obvestilu za prevzem nagrade, v roku 14 dni od prejetja njegovih osebnih podatkov (točka 6.).
Če je izžrebanec nagrade mladoletna oseba, lahko v njenem imenu nagrado prevzame njen zakoniti zastopnik.
8. Zasebnost in varstvo podatkov
Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.