GRAZIA vas s prijateljicama pelje na razvajanje za 8. marec

Prijavite sebe in dve prijateljici na nepozabno doživetje z GRAZIO in prenočite v hotelu s 5 zvezdicami!

Druženje prijateljic, obisk Kozmetike Afrodita, vrhunsko razvajanje s kraljevsko masažo v Beauty Centru, wellness in spa, gurmanska večerja v stilu div v novem 5* Atlantida Boutique Hotelu in lepa darila. Naj bo 8. marec 2018 nekaj posebnega!

Urnik vašega 8. marca z GRAZIO:
• Ob 12.00 sprejem in ogled s predstavitvijo podjetja Kozmetika Afrodita v Rogaški Slatini s prigrizki in kavico v prijetni družbi.
• Prevzem (prvega) lepotnega darilca: darilni paket 100% SPA.
• Ob 14.00 obisk BEAUTY CENTRA AFRODITA & SHOP: strokovni posvet s specializiranimi kozmetologi; razvajanje s kraljevsko masažo telesa: terapevtska obravnava celotnega telesa, od stopal pa vse do obraza, ki hkrati nežno razvaja čute in vas popelje v svet globoke sprostitve; prevzem (drugega) lepotnega darilca: izjemni izdelki Kozmetike Afrodita za obrazno nego, 100-odstotno prilagojeni vašim potrebam.
• Ob 15.30 prijava v Atlantida Boutique Hotelu*****.
• Ob 19.00 kulinarično doživetje v restavraciji À la carte, ki se obrača k naravnemu okolju z lokalno sezonsko hrano in tradicionalnimi specialitetami.
• Po večerji prosti čas za uživanje v restavraciji ali v Wellness & Spa oazi Atlantida hotela, ki navdušuje tudi z Oazo savn.
• Naslednje jutro zajtrk in odhod proti domu.

Kako se prijavite?
Pošljite nam svoje ime in še imeni dveh prijateljic ter napišite, zakaj bi si ravno ve zaslužile oddih v najboljši družbi, mi pa vas vse tri povabimo na razvajanje s Kozmetiko Afrodita in Atlantida Boutique Hotelom*****.
Pišite na: grazia@grazia.si ali na naslov: Navtika plus d.o.o., Gosposvetska 84, 2000 Maribor.


Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri