Gwyneth Paltrow in Chris Martin spet skupaj?

87th Annual Academy Awards - Arrivals

Foto: Getty

Potem ko se je Gwyneth Paltrow (42) po 11 letih zakona razšla s pevcem Chrisom Martinom (38), s katerim imata tudi dva otroka, je začela razmerje z Bradom Falchukom (43), soustvarjalcem priljubljene serije Glee, a se je razmerje kmalu končalo. Kot poročajo skriti viri, je bil Brad namreč sredi ločitve, igralka pa se še ni dokončno sprijaznila z dejstvom, da Chris ni več njen.  Slednji je sicer deloval precej zaljubljen v novo dekle, mlado Jennifer Lawrence (24), a tudi ta zveza ni trajala prav dolgo. Tako Brad kot Jennifer namreč nista razumela tesnega odnosa med Gwyneth in Chrisom, zato sta se odločila umakniti. Ljubosumna Gwyneth naj bi večkrat poudarila, da je takšen izid pričakovala, saj Chris in Jen zaradi razlike v letih po njenem nista imela skupne prihodnosti.

Očitno pa še vedno obstaja upanje, da bosta svoje zaobljube obnovila Gwyneth in Chris, ki so ju skupaj z otrokoma opazili na družinskih počitnicah v priljubljenem mehiškem letovišču Puerto Vallarta. Gwen je kmalu po razhodu na svoji spletni strani zapisala, da sta se s Chrisom zavestno odločila za končanje razmerja in da bosta otroke še vedno vzgajala skupaj, kljub temu pa za nekdanje partnerje ni ravno v navadi, da si privoščijo skupne počitnice na rajskih plažah. Gre res zgolj za skupno vzgojo ali je med zvezdnikoma, ki v letu dni od razhoda nista našla nove ljubezni, ponovna preskočila iskrica? V galeriji si oglejte nekaj njunih fotografij s sanjskega dopusta in presodite sami.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri