Sodelujte v nagradni igri
GRAZIA BEAUTY AWARDS 2018
>

Hamo & Tribute 2 Love predstavlja “Zabluzu”

Ljubljanska blues-rock zasedba Hamo & Tribute 2 Love predstavlja drugi single in videospot “Zabluzu” z novega albuma 3p, ki ga je skupina februarja predstavila v razprodani veliki dvorani Kina Šiška.

Tempo drugega singla je hitrejši od prejšnjega, baladnega singla “Telo”. Skladba “Zabluzu” spominja na lahkotni galop, ki te iz pomladi pelje v sončno poletje. Ob njenem ritmu boste težko mirovali, melodija pa vas bo zaznamovala že po prvem srečanju. V lahkotnem galopu se odvija tudi zgodba. Besedilo je kakopak ljubezensko, a tokrat smo na začetku: Ona živi v “njegovem” bloku, on pa jo srečuje in je ne more pozabiti. Zgodba je z vsakim srečanjem lepša, bolj napeta in bolj prijetno-nevzdržna. Vsi vemo, kako se bo razpletla, in vsi smo jo, vsaj od daleč, že doživeli. V novem singlu se Hamo poigra z nasprotji, ki se privlačijo. Hkrati hrepeni po nedosegljivem, pa četudi je “objekt poželenja” čisto blizu.

“Zabluzu” so fantje pospremili tudi s svežim videospotom. A ne bodite presenečeni, če v videu ne boste videli zaljubljenih pogledov in mimobežnih dotikov. To bi bilo preveč predvidljivo, premalo sveže. Video se dogaja v drugem vesolju, z drugimi igralci. “Sveže” sestavine videa so drugačne. Samo namig: videa ne glejte preveč lačni!

S hitrim tempom novega singla so fantje zakorakali v poletje in svoj urnik napolnili s koncerti in gostovanji na številnih festivalih, kjer bodo predstavljali novi album: 24. junija bodo nastopili v Ankaranu, 15. julija jih lahko ujamete že na festivalu Pivo in Cvetje v Laškem, 20. julija koncertirajo v Radovljici in 28. julija na Poletni sceni v Novi Gorici. V bolj intimnem vzdušju pa bo Hamo s kitaristom Petrom Deklevo nastopil 7. junija – na Sozvočju Primorske v Vrsnem.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri