Heidi Klum v novem videospotu Sie

23rd Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party - Inside

Foto: Getty

Sia se je odločila, da v  novem videospotu za pesem Fire Meets Gasoline namesto nje zaigra nekdo drug in to sta supermodel Heidi Klum in igralec Pedro Pascal, bolj znan iz serije Game of Thrones. 

„Sia je neverjetna umetnica, ki v svoje delo vloži veliko strasti. Že ko sem prvič slišala njen glas v pesmi Breathe Me, me je prevzela,“ razlaga dolgonoga Heidi, ki je lahko v spotu nosila perilo iz svoje kolekcije Intimates in si tako naredila še nekaj dodatne reklame.

Sicer pa ni prvič, da je Sia k sodelovanju povabila hollywoodske ljubljenčke. Igralec Shia LaBeouf je zaigral v njenem videospotu Elastic Heart, komedijantka Kristen Wiig pa je z njo letos nastopila na Grammyjih.

Spodaj si oglejte nov videospot Sie za pesem Fire Meet Gasoline, v katerem Heidi Klum odvrže skoraj vse razen svojega zapeljivega perila …

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri