H&M in sodobno boemstvo

Pri švedskem podjetju H&M vedo, kako posneti atraktivno kampanjo. Prvi korak je gotovo, da v njej nastopajo zvezdniki in supermodeli, zato ni čudno, da so v zadnjem desetletju sodelovali z imeni, kot so Alessandra Ambrosio, Gisele Bundchen, Sean O’Pry … Polno znanih obrazov pa bo tudi v letošnji poletni kampanji, ki jo je posnel Lachlan Bailey, v njej pa nastopajo supermodeli Andriana Lima, Doutzen Kroes, Joan Smalls in Natasha Poly. Kampanja bo zunaj konec aprila, pri modni hiši H&M pa še napovedujejo, da bo pesem Sun Is Shining izvajalca DJ Axwella, ki jo spremlja, postala hit poletja!

NASLOVKA

Foto: Lachlan Bailey

 

Boemski šik

Razpoloženje pri H&M to poletje sicer določa sodobno boemstvo s kalejdoskopskimi oblekami za plažo v vzorcu paisley in dvodelnimi kopalkami, ki se zavezujejo ob strani. Must have pa so tudi dolga, valovita krila in zgornji deli kopalk s potiski tropskih listov. Enobarvna oblačila poskrbijo za močan vtis, naj gre za bele tunike s čipkami spredaj, zgornje dele brez rokavov in krila z volančki ali za črne večerne obleke z zavezovanjem spredaj ter obleke z dolgimi rokavi, ki jih odlično dopolnjujejo okrasne srebrne ogrlice. Dvodelne kopalke so ključno oblačilo te sezone, zlasti zgornji deli z eno naramnico in naborki ter spodnji del z volančki ali dvodelne kopalke, ki imajo spredaj na modrčku in ob strani spodnjega dela okrasni kovinski obroček.

Ta kolekcija predstavlja vse, kar obožujem pri poletju – dvodelne kopalke za dolge dneve na plaži in romantični potiski na valovitih oblekah, namenjenih neskončnim nočem s prijatelji,“ še dodada Ann-Sofie Johansson, vodja oddelka za oblikovanje pri H&M.

vp

Adriana Lima na snemanju (Foto: Lachlan Bailey)

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri