Horoskop (1. 7.– 31.7. 2018)

BIK_shutterstock_213002755 Bik
Pred vami so dnevi, ko se boste predvsem sproščali in tisti, ki ste še na delovnih mestih, se nikakor ne boste mogli zbrati. Za vami je zelo produktivna prva polovica leta, tako da vam malo lenobe ne bo zameril nihče. Uživajte v poletju in se prepustite brezskrbnosti.
DVOJCKA_shutterstock_213002683 Dvojčka
Tik pred dopusti se vaš seznam opravkov samo še veča. Zdi se vam, da življenje hiti mimo vas, vi pa lahko le opazujete in ta hitri vlak ne morete ustaviti. Tudi za vas bo prišel čas oddiha, do takrat pa vam ne preostane drugega, kot da se prepustite toku in nehate toliko skrbeti.
RAK_shutterstock_213002752 Rak
Julij bo v znamenju ljubezni. Tisti, ki ste v zvezi, boste ponovno obudili stara čustva do vašega partnerja, ki ste ga to leto postavljali na stranski tir. Samskim se obetajo strastne in vroče počitnice, vendar pozor – ni nujno, da se bo iz tega razvilo nekaj resnega.
LEV_shutterstock_213002692 Lev
Iz napak se učimo, pravijo. Zato si ne očitajte spodletelega poskusa napredovanja na vašem delovnem mestu. Priložnosti bo še več kot dovolj, zdaj se raje posvetite vaši družini, saj ste jo v preteklih tednih nekoliko zanemarili. Obetajo se novosti.
DEVICA_shutterstock_213002701 Devica
V začetku leta ste si zastavili cilj, ki ga boste dosegli, pa naj stane, kar hoče. Vendar vseeno nekoliko previdnosti in premisleka ne bo škodilo. Vzemite si čas zase in za stvari, ki so vas osrečevale, ko še vaš urnik ni bil tako natrpan, kot je sedaj.
TEHTNICA_shutterstock_213002695 Tehtnica
V vaši naravi je, da dolgo tehtate, za katero pot se odločiti. Trenutno ste razpeti med vašimi bližnjimi in poslovnim uspehom, ki se vam obeta. Odločitev je pravzaprav preprosta. Premislite, kaj oziroma kdo vam pomeni več. Odgovor je na dlani, kajne?
SKORPIJONshutterstock_213002686 Škorpijon
Pomisleki glede neke osebe so na mestu, saj vas je v preteklosti že mnogokrat razočarala. Mogoče bi bilo bolje, da ji tokrat ne ustrežete ali pa vsaj ne odgovorite takoj na njeno prošnjo. Prišel je namreč čas, da sebe in svoje potrebe postavite na prvo mesto.
STRELEC_shutterstock_213002698 Strelec
Izzivi življenje naredijo pestro. Vendar včasih malo dolgčasa ne škodi. Ker je za vami zelo ustvarjalno obdobje, potrebujete oddih, med katerim si boste nabrali novih moči za projekte, ki vas letos še čakajo. Uživajte v brezdelju!
KOZOROG_shutterstock_213002689 Kozorog
Ni vse zlato, kar se sveti. Tega vas je naučila pretekla preizkušnja, zato v nove izzive vstopajte premišljeno in z odgovornostjo do sebe in vaših ljubljenih. Čaka vas pestro poletje, vi pa poskrbite, da se boste vmes tudi spočili.
VODNAR_shutterstock_213002680 Vodnar
Po mesecih neprestane akcije na delovnem mestu si letošnjega dopusta želite kot že dolgo ne. Poskrbite, da bo sproščujoč in se izogibajte družinskih konfliktov. Zaupajte svoji ljubljeni osebi, ki vam želi le dobro.
RIBI_shutterstock_212996707 Ribi
Pohvala na delovnem mestu je ob vaši delovni vnemi postala za vas nekaj samoumevnega. Veste pa, da doma ni vse tako, kot si želite. Ne skrbite. Pogovori in nekaj časa, namenjenega le vašim najbližjim, bodo vse nesporazume zgladili.
OVEN_shutterstock_213002704 Oven
Z mislimi boste že na počitnicah, zato bo nekoliko trpelo vaše delo. Trma vas ne bo pripeljala nikamor. Čas je, da si priznate, da niste nezmotljivi. Lažje ne bodo zadihali le ljudje okoli vas, ampak tudi vi sami. Poskrbite za dobro klimo tako na delovnem mestu kot v zasebnem življenju in pustite drugim, da izrazijo svoje mnenje.

 

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri