Horoskop (1. 2.– 28.2. 2018)

BIK_shutterstock_213002755 Bik
V februarju je vaša čarobna beseda fleksibilnost. Preden se boste spet razburjali, se raje ugriznite v jezik in počakajte, da se stvari razvijejo same od sebe. V nasprotnem primeru vas bo to stalo le vašega napora in moči, učinka pa ne bo nikakršnega.
DVOJCKA_shutterstock_213002683 Dvojčka
Pripravljate se na službeni pogovor, za katerega mislite, da ne bo prav nič prijeten. Vendar pa naj vaše domneve ne kratijo vašega spanca, saj se bodo pogajanja obrnila v vaš prid in le utrdila vaše mesto v poslovnem svetu. Torej: sladke sanje!
RAK_shutterstock_213002752 Rak
Kar se tiče ljubezni, se trenutno počutite, kot če bi se znašli v sibirski zimi. Zelo hladno je in ne veste, kako srčne zadeve ogreti. Vendar pa za tem ne tiči nič zapletenega. Prisluhnite srcu in pustite, da vas vodi. Samo iskrenost do sebe in ljubljene osebe bo ponovno ogrela vajino zvezo.
LEV_shutterstock_213002692 Lev
Kot samozavestna levinja se včasih odzivate prehitro in to lahko vodi do neprijetnih posledic, ki jih pozneje ne morete odpraviti. Tako da v vašem primeru v tem mesecu še posebej velja, da je bolje dvakrat premisliti, preden izrečete, kar imate na jeziku.
DEVICA_shutterstock_213002701 Devica
Če ne bo odziva z njegove strani, ne čakajte predolgo. Ne dovolite, da bi vas ena ljubezenska zavrnitev priklenila na kavč, na katerem bi se smilili sami sebi. Pojdite ven! Ne boste verjeli, kakšne priložnosti čakajo žensko, kot ste vi …
TEHTNICA_shutterstock_213002695 Tehtnica
Komunikacija je gorivo, ki poganja tako ljubezensko kot poslovno razmerje. Torej, če se vam zdi, da obstaja nek problem, se pogovorite o njem. Bolje, da pride na dan resnica, kot pa da se znajdete v kaosu, iz katerega se boste težko rešili.
SKORPIJONshutterstock_213002686 Škorpijon
Na ljubezenskem področju ste vi tisti, ki po navadi usmerjate zadeve. Vašemu partnerju to ni vedno všeč in lahko se zgodi, da se bosta zaradi vašega pretiranega postavljanja pravil oddaljila. Čas je, da dovolite, da vlak ljubezni pelje svojo pot. Prepustite se. Na dolgi rok vam bo to celo všeč.
STRELEC_shutterstock_213002698 Strelec
Zdi se vam, da ste se znašli v situaciji, iz katere ni in ni izhoda. Vendar pa zadeve niso tako zapletene, kot si mislite. Začnite poslušati vašo okolico in rešitev se bo znašla pred nosom. Nobena juha se namreč ne poje tako vroča, kot se skuha. In ta rek pri vas še posebej velja …
KOZOROG_shutterstock_213002689 Kozorog
Trenutno nikakor ne najdete miru v vašem družinskem okolju. Ta trenutek ste lahko zelo ljubeči, v naslednjem pa že kipite od jeze in vašim bližnjim se ne sanja, zakaj je tako. Poskusite se umiriti in se malo oddaljite, dokler ne poiščete odgovora za nastalo situacijo.
VODNAR_shutterstock_213002680 Vodnar
Tudi vi čutite, da prihaja do sprememb v vašem življenju? Še posebej, kar se tiče vašega delovnega mesta, bo to še kako res. Sodelavce, s katerimi že dolgo delate, boste namreč spoznali v povsem drugi luči. In vaše ljubezensko življenje? Obeta se vroče valentinovo …
RIBI_shutterstock_212996707 Ribi
Tudi vi spadate med tiste ribe, ki bi ta mesec najraje preživele v postelji? Ne dovolite si, da bi vas prevzela lenoba, saj vas v februarju čaka veliko priložnosti na vseh življenjskih področjih. Vaša preudarnost bo končno nagrajena in šele konec meseca bo čas za lenarjenje.
OVEN_shutterstock_213002704 Oven
Zadnje čase se pogosto dolgočasite. Vendar pa se temu lahko uspešno izognete, če boste tokrat poslušali svoj notranji jaz in naredili nekaj zase. Poleg tega, da vas bo to neznansko osrečilo, vam bo odprlo povsem nova obzorja v življenju. Upajte si tvegati!

 

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri