Horoskop (1. 12.– 31.12. 2017)

BIK_shutterstock_213002755 Bik
Doma se vam obeta nekaj neprijetnih trenutkov, ki se jim na noben način ne boste mogli izogniti, pa če se še tako trudite. Pri reševanju nesporazumov poskušajte pozabiti na zlobne govorice, osredotočite se raje na vpletene osebe in zaupajte intuiciji. December bo za rojene v znamenju bika lahkotnejši!
DVOJCKA_shutterstock_213002683 Dvojčka
Uprite se ideji, da bi na večini problematičnih področij dvignili roke. Raje razmislite, kako bi vnesli v svoje odnose izboljšave. Zadovoljstvo ob tem vas bo prepričalo, da je bilo vredno. Luna bo sicer poskrbela za to, da prišla do izraza vaša občutljiva plat, a na koncu boste na vse to gledali kot na nujno potreben izziv.
RAK_shutterstock_213002752 Rak
Zadnji meseci so bili finančno za vas velika preizkušnja, ki ste se ji bolj težko upirali. To se žal pozna tudi na računu, zato vas malce boli glava. Ne reagirajte po stari navadi, za obup zdaj nimate več časa. Dobro razmislite, kako bi lahko skrčili stroške, ne da bi si pri tem preveč zategnili pas. Božični nakupi bodo lahko še malce počakali …
LEV_shutterstock_213002692 Lev
Še sami nad sabo ste presenečeni, saj ste umolknili v pomembni temi, ki vam veliko pomeni, o njej pa imate sicer zelo jasno mnenje. Poslušajte notranji glas, ki vam pravi, da je čas umika vase. Nikar se ne pustite sprovocirati okolici, ki od vas pričakuje običajno glasnost. Ko boste premleli vse dileme sami s sabo, bo spet čas za to, da se sliši vaše glasno mnenje.
DEVICA_shutterstock_213002701 Devica
Jeseni vas je večkrat zaneslo na staro pot, zato ste podlegli kritiziranju in moraliziranju. To vam je prineslo nekaj zamer, ki vas obremenjujejo, zato nikar ne čakajte predolgo, preden zgladite nesporazume. Ste namreč oseba, ki za notranji mir nujno potrebuje urejene odnose. Ne pozabite, da vas pretirana togost v odnosih samo omejuje!
TEHTNICA_shutterstock_213002695 Tehtnica
Znašli se boste v zapleteni situaciji, ki jo boste z razumom težko rešili, zato je najbolje, da zaupate svoji nezmotljivi intuiciji. Preden podate dokončno razsodbo sebi, pa imejte v mislih, da ste tudi vi zmotljivi in da imate o sebi slabšo podobo kot okolica. Zlobni jeziki naj vas nikar ne ovirajo pri odločitvi, kaj je prav za vas.
SKORPIJONshutterstock_213002686 Škorpijon
Ne boste se mogli upreti, da ne bi povedali svojega ne prav prijaznega mnenja nekomu, ki vas ni vprašal zanj. To bo vneslo v vaš odnos s to osebo nekaj dodatne dinamike, kar ni nujno slabo, a zavedajte se, da vam ljudje lahko postrežejo z enakim. Sami niste vedno pripravljeni slišati kritike …
STRELEC_shutterstock_213002698 Strelec
Zadnje leto ste posvetili karieri in poslovnim uspehom, zato ste družabni del življenja kar malce zanemarili. Nekaj ljudi je zato tudi demonstrativno odšlo iz vašega življenja, zato je zdaj čas, da se ustavite in podarite čas tudi ljudem, s katerimi vas vežejo lepi odnosi. Splača se!
KOZOROG_shutterstock_213002689 Kozorog
Medtem ko boste čez glavo zaposleni z delom, bo nekdo na delovnem mestu nehote skrbel za to, da vas bo motil pri delu. Poskušajte brzdati svojo naglo jezo in eksplozivnost, saj vam takšne situacije samo kažejo, kje imate šibke točke. Kmalu se bliža manj napeto obdobje, ko si boste lahko oddahnili od napornega delovnika.
VODNAR_shutterstock_213002680 Vodnar
Nekdo bo želel z vami razpravljati o neprijetni temi, ki ste jo že davno pometli pod preprogo in upali, da se je ne boste več spomnili. Namesto da se na vse pretege izogibate pogovoru, izkoristite pozitiven vpliv zvezd in poglejte težavi naravnost v oči. Zaupajte, da se bo zgodilo, kot je prav. Ne nazadnje v življenju ne morete dalje, dokler ne rešite potlačenih zadev.
RIBI_shutterstock_212996707 Ribi
Spoznali ste, da ste nekomu bolj pomembni, kot ste mislili do zdaj, zato se je dinamika v vajinem odnosu precej spremenila. Vaša občutljiva narava vam preprečuje, da bi v tem videli priložnost tudi za poslovni uspeh, zato nikar ne ponavljajte starih napak. To, da uporabite svoje čare, ne pomeni nujno, da jih tudi izkoriščate!
OVEN_shutterstock_213002704 Oven
Razžira vas občutek jeze, ker se vam zdi, da so vsi okoli vas sproščeni in z eno nogo že v novoletnih zabavah. Vam se garanje zadnjih mesecev pozna predvsem tako, da vam zmanjkuje energije in kreativnosti. Uran vas podpira pri tem, da si privoščite čas zase. Sveži in prerojeni se boste lažje spopadli s poslovnimi in zasebnimi izzivi.

 

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri