Horoskop (1. 6.– 30.6. 2018)

BIK_shutterstock_213002755 Bik
Niste tiste vrste človek, ki si dela skrbi po nepotrebnem. Vendar pa boste ta mesec super ljubosumni. Vaš partner bo zato moral predvsem ohraniti mirne živce. Poslušajte tudi njegovo plat zgodbe in se ne razburjajte po nepotrebnem.
DVOJCKA_shutterstock_213002683 Dvojčka
Ste močna in samostojna oseba, ki s konkurenco v poslovnem (in tudi zasebnem) življenju opravi brez težav. Tako bo tudi tokrat. Razčistite zadeve v službi in ne pustite, da trenutne zdrahe na vašem delovnem mestu vplivajo na odnose v vašem zasebnem življenju.
RAK_shutterstock_213002752 Rak
Mesec junij vam bo prinesel nove izzive in priložnosti. Veseli jih boste, saj bodo v vašem življenju dober razlog za to, da pustite stare zamere za sabo. Smeh in dobra volja sta v poletnih junijskih dneh za vas zagotovljena!
LEV_shutterstock_213002692 Lev
Sončni dnevi dobro vplivajo na vas, saj ste postali tista oseba, ki druge ljudi spravlja v smeh in poskrbi za zabavo. V tem mesecu vam zato dobre družbe ne bo manjkalo. Konec koncev, le kdo ne bi užival v družbi tako zabavne osebe, kot ste v zadnjem času vi?
DEVICA_shutterstock_213002701 Devica
Instinktivno veste, kdaj ravnate prav in kako doseči, da osvojite to, kar si želite. Ta mesec vam bo ta vaša lastnost še kako prav prišla, saj boste pred preizkušnjo v delovnem okolju, ki ne bo lahka. Kot vedno, tudi tokrat zaupajte svojemu notranjemu glasu. Uspelo vam bo!
TEHTNICA_shutterstock_213002695 Tehtnica
Vaš koledar za mesec junij je v celoti popisan. Vaš vsakodnevni urnik je tako natrpan, da si sploh ne morete vzeti časa zase. Vsaj tako mislite. Črtajte obveznost ali dve in se v miru posvetite tudi sebi. To potrebuje tako vaše telo kot vaša duša.
SKORPIJONshutterstock_213002686 Škorpijon
Kot prava škorpijonka se branite zaljubljenih pogledov in osvajanj ter se ne pustite kar tako zapeljati. Mislite namreč, da se drugi z vami le igrajo. Kaj pa če tokrat gre za tisto pravo osebo, ki misli čisto resno?
STRELEC_shutterstock_213002698 Strelec
V zadnjem času vam primanjkuje energije. Vseskozi ste utrujeni in brez volje. Edini pravi recept, da boste znova zasijali, je, da posvetite več časa sebi in se odpravite v naravo. Tam boste našli svoj mir in si nabrali novo energijo.
KOZOROG_shutterstock_213002689 Kozorog
Izogibajte se zadregam in poskusite biti iskreni z drugimi in s sabo. Če se boste pretvarjali, da ste nekaj, kar v resnici niste, bo to vodilo do vašega slabega počutja. In to sploh ni potrebno, saj vas vaši bližnji dobro poznajo in cenijo.
VODNAR_shutterstock_213002680 Vodnar
Ta mesec boste na višku svojih moči. Postali boste prava motivacija za sodelavce in zdelo se vam bo, da ste neustavljivi. Poleg tega vam bodo v juniju zelo naklonjene tudi zvezde. Lotite se novih projektov, vendar pazite, da ob vsej vnemi ne boste pozabili na svoje zdravje.
RIBI_shutterstock_212996707 Ribi
Do izraza bo prišla vaša kreativnost. Izkoristili jo boste tako na službenem kot zasebnem področju, okolica pa bo navdušena nad vašim do sedaj skritim talentom. Tako boste dobili dodatne točke tudi pri nadrejenih, ki vam bodo končno izrekli priznanje za vaše delo.
OVEN_shutterstock_213002704 Oven
Z mislimi boste že na počitnicah, zato bo nekoliko trpelo vaše delo. Poskusite se zbrati, saj dopust ni daleč, vi pa morate nujno opraviti še nekaj stvari, da boste lahko zasluženo užili prihajajoče počitniške dni.

 

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri