Horoskop (12. 4.– 19. 4. 2016)

BIK_shutterstock_213002755 Bik
Trenutno se nahajate v situaciji, ki v vas budi veliko dvomov. Ne skrbite, kakorkoli se boste odločili, bo vredu. Vsi seveda ne bodo zadovoljni, zato je najpomembneje, da ste zadovoljni vi sami. Poskrbite tudi za telesno aktivnost, saj vam zadnje čase zdravje nagaja ravno zaradi tega, ker preveč časa preživljate znotraj.
DVOJCKA_shutterstock_213002683 Dvojčka
Na poslovnem področju vas čakajo zelo produktivni dnevi. Na vas pa je, kako jih boste izkoristili. Na ljubezenskem področju je žal popolnoma nasprotno, saj se vam obetajo težki dnevi, ko boste svoji ljubljeni osebi morali razložiti prenekatero stvar. Držite se načela, da je resnica najboljša.
RAK_shutterstock_213002752 Rak
Prijateljica vam bo zaupala veliko skrivnost, ki vas bo šokirala in vam dala misliti o prenekateri stvari. Potrudite se obdržati skrivnost zase, čeprav to ni ravno vaša najmočnejša stran. Na finančnem področju vas čaka zategovanje pasu, kar pa bo pozitivno vplivalo na finance v poletnem mesecu.
LEV_shutterstock_213002692 Lev
Pomladni dnevi na vas vplivajo zelo pozitivno, kar lahko s pridom iozkoristite pri svojem odnosu z okolico. Ljudje so namreč navdušeni nad vašim pogledom na svet. V prihodnjih dneh vas tako čakajo nova poznanstva, ki se bodo v prihodnosti prelevila v nekaj več … Dovolite si sanjati.
DEVICA_shutterstock_213002701 Devica
Na poslovnem področju boste zelo aktivni, kar bodo cenili tudi vaši nadrejeni. Kljub zavisti sodelavcev vztrajajte na svoji poti, saj bo obrodila sadove, na katere ste dolgo čakali. Končno si boste tako lahko privoščili nekaj, kar si želite že zelo dolgo. Pred vami so srečni dnevi.
TEHTNICA_shutterstock_213002695 Tehtnica
Spet boste premlevali, na katero stran se naj postavite. Čas je, da nehate mencati in ste malo bolj odločni. Včasih je pač treba zavzeti neko stališče in sprejeti posledice, pa če nam je to všeč ali ne. Vašo odločnost bo cenila tudi vaša okolica, saj je niso vajeni.
SKORPIJONshutterstock_213002686 Škorpijon
Trenutno ste zelo aktivni in obožujete vašo novo vadbo. Radi ste v naravi in je kot nalašč za vas. Izkoristite lepe dni in čimveč časa preživite zunaj. Vaš trud bo hitro poplačan, saj bodo telesno in duševno spremembo opazili tudi drugi. Nekomu boste zelo všeč, pazite le, kako boste reagirali na kompliment.
STRELEC_shutterstock_213002698 Strelec
Uspelo vam bo nekaj, kar si že dolgo želite. Ker ste v to stvar vlagali veliko svoje energije in časa, si sedaj več kot zaslužite počitek in razvajanje. V naslednjih dneh se boste tako posvetili sebi, kar že dolgo niste počeli. Splačalo se vam bo, saj boste tako ponovno dobili energijo, ki vam je je že zelo primanjkovalo.
KOZOROG_shutterstock_213002689 Kozorog
Ne sprašujte se, kaj nekdo čuti do vas. Čas je, da zavzamete trdno držo in ga samozavestno vprašate. Zavrnitev nikoli ni tako huda kot pa negotovost. Poleg tega pa ne bodite pesimist, saj je velika možnost, da je naklonjenost obojestranska. Vaša pomlad bo vsekakor v znamenju ljubezni …
VODNAR_shutterstock_213002680 Vodnar
Trenutno v vašem življenju vlada harmonija, ki ste si jo dolgo želeli. Ker ste tako mirni in pomirjeni s svojim življenjem, boste končno lahko šli proti cilju, ki ste si ga zastavili že pred leti. Vzemite si čas in dobro premislite, če je pot, ki bi jo radi ubrali, prava.
RIBI_shutterstock_212996707 Ribi
V naslednjih dneh se vam bo zgodilo nekaj lepega in popolnoma nepričakovanega! Presenečeni boste in zelo veseli. Tako boste končno uvideli, da vaše življenje ni samo delo in razočaranja, ampak se tudi vam lahko zgodi nekaj lepega. Delite to pozitivnost tudi s svojimi najbližjimi.
OVEN_shutterstock_213002704 Oven
Ste zelo pokončen človek, ki ga kritike ne omajejo. Vsaj tako delujete navzven. Včasih je mogoče dobro, da pokažete tudi svojo nežnejšo plat. Nihče vam ne bo zameril, če boste kdaj potočili kakšno solzo. Tako boste samo pokazali, da ste človek kot vsi drugi. Sprostite se.

 

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri