Sodelujte v nagradni igri
GRAZIA BEAUTY AWARDS 2018
>

Horoskop (1. 3.– 31.3. 2018)

BIK_shutterstock_213002755 Bik
Še vedno samski? Kmalu se bo to spremenilo, saj se, kar se tiče ljubezenskega področja, obeta zelo pester mesec. Tisti, ki ste v zvezi, pa boste le še utrdili ljubezen. Ob vsej ljubezenski akciji se ne pozabite posvetiti tudi sebi. Saj veste, najprej moramo imeti radi sebe, da lahko imamo radi druge.
DVOJCKA_shutterstock_213002683 Dvojčka
Spanje je precenjeno. Vsaj tako zadnje čase menite vi in ne zamudite nobene dobre zabave. Vendar pa vsaj tu in tam telesu dovolite, da se regenerira, saj dolgo ne bo več zdržalo takega tempa. In z napolnjenimi baterijami bodo doživetja še boljša.
RAK_shutterstock_213002752 Rak
Vaš koledar je napolnjen s poslovnimi sestanki. Še sami se sprašujete, kako boste zmogli tako pester urnik. Mogoče pa je napočil čas, da tudi vi v svojem življenju določite prioritete in si vzamete čas za vašo družino, ki vas že močno pogreša.
LEV_shutterstock_213002692 Lev
Čestitajte si. Na poslovnem področju ste uspešni kot že dolgo ne. Ker pa je med vašimi sodelavci zaznati nekaj ljubosumja, tokratno zmagoslavje delite z vašimi prijatelji in družino, ki vam stojijo ob strani tudi, ko zadeve niso rožnate.
DEVICA_shutterstock_213002701 Devica
Za vse težave na tem svetu obstaja rešitev. Tudi za vaše. Ne obupujte in ne preživljajte časa na kavču z veliko čokolado v roki. Zadeve morate vzeti v svoje roke in se zbrati. Samo tako se bo nastala zapletena situacija začela reševati v vaš prid.
TEHTNICA_shutterstock_213002695 Tehtnica
Dolgčas ni nekaj, kar bi vam bilo znano. Do sedaj. Vendar pa malo odmora od stresnega življenja ni še nikomur škodilo in tudi vam ne bo. V mirnem marcu si zato naberite moči za nove izzive. Kdo ve, morda pa boste navdih za naslednji projekt dobili prav na domačem kavču.
SKORPIJONshutterstock_213002686 Škorpijon
Zvezde bodo poskrbele, da boste v tem mesecu tako na poslovnem kot zasebnem področju samozavestnejši. To se bo odražalo tudi v odnosih z vašimi bližnjimi, ki bodo nad vašo spremembo navdušeni. Pazite le, da s pretirano samozavestjo ne boste užalili nekoga, ki vam je zelo blizu.
STRELEC_shutterstock_213002698 Strelec
Vaša domišljija nima meja … S tem ni nič narobe, vendar pa vseeno pazite, da ne boste pretiravali. Inovacije so dobrodošle, če jih uvajamo korak za korakom. Vemo, da je to za vas težko, ampak tako se boste izognili nepotrebni škodi, ki bi lahko prizadela vas ali vašo okolico.
KOZOROG_shutterstock_213002689 Kozorog
Nova služba, nova ljubezen, nova frizura? Zvezde so vam naklonjene, zato se ne bojte pozitivnih sprememb, saj nikoli niste bili pripravljeni bolj, kot ste sedaj. Zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki vas bo vodil do cilja, za katerega se že dolgo trudite.
VODNAR_shutterstock_213002680 Vodnar
Polni ste energije in želite si vsega. In to takoj. Tako na službenem kot zasebnem področju. Vendar pa bi mogoče morali razmisliti tudi o kakšni drugi poti, ki bo sicer počasnejša, vendar pa bodo rezultati vašega vloženega truda dolgotrajnejši.
RIBI_shutterstock_212996707 Ribi
Vaša občutljivost je trenutno na višku, zato se izogibajte stresnih situacij. V življenju najdite pozitivne stvari in se obdajte s prijaznimi ljudmi. Kar se tiče ljubezni, pa je vaš strah popolnoma neupravičen. Ne delajte iz muhe slona, če ne želite uničiti vajine sreče.
OVEN_shutterstock_213002704 Oven
Marec bo vaš mesec. Privoščili si boste veliko razvajanja, ki si ga tudi zaslužite, saj ste dolgo časa pošteno garali. Ne dovolite, da pritiski okolice uničijo vaše sproščeno počutje. Le enkrat se živi, zato je sedaj čas, da lepote življenja zajamete z veliko žlico.

 

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri