Iz zakulisja: Chanel fw 18/19

 

Potem ko smo z vami podelili novo kolekcijo, ki jo je znamka Chanel predstavila za prihajajoči jesen in zimo 2018/2019, ko smo vam predstavili, s katerimi izdelki dosežemo svež in naraven videz, ki so ga manekenke nosile na modni pisti, je sedaj čas, da pokukamo v verjetno najbolj zanimiv in pristen del modnega dogajanja, v zakulisje namreč! Avtor prekrasnih fotografij je Benoit Peverelli, ki je v svoj objektiv ujel pisano dogajanje v pripravah na Chanel revijo, oblačila in dodatke ter njihove prekrasne detajle ter seveda pozitivno energijo, ki jo lahko tudi mi začutimo skozi njegove fotografije!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglejte si še Chanelovo modno revijo: http://www.grazia.si/chanel-jesen-zima-2018/ in lepotne priprave nanjo: http://www.grazia.si/razmrsena-figa-in-naraven-videz/.

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri