Jagodni izbor za vaše ustnice

labelloSamo še malo in naš vsakdan bodo popestrili sveži, barviti in omamno dišeči vitaminov polni sadeži. Med bolj slastne zagotovo prištevamo tudi sočne in od sonca poljubljene rdeče jagode.

Pozno pomladni sočni sadeži so odlični spremljevalci najrazličnejših slaščic, a sveže in dišeče rdeče jagode so tudi same po sebi opojno sladka skušnjava. A te slastni plodovi imajo v resnici obilo zdravilnih in blagodejnih učinkov.

Jagode so izvrsten vir vlaknin, vitaminov in hranilnih snovi. Vsebujejo veliko železa, natrija in kalcija, bogate pa so z vitamini A, B1, B2 in C. Uživanje jagod ima spodbuden učinek na prebavo, prispeva k zmanjševanju krvnega tlaka in sladkorja v krvi, pripomore pa tudi k presnovi maščob. Ker ob vsem tem tudi zavirajo apetit, jih poznamo kot odlične spremljevalke predpoletnih shujševalnih diet.

Jagodno doživetje pa lahko privoščite tudi svojim ustnicam. Prihaja namreč z balzamom Labello Fruity Shine Strawberry, ki vašim ustnicam podari rahel bleščeč sijaj in jih nežno obarva v odtenkih sočnih rdečih jagod. Vaše zapeljivo sijoče ustnice bodo z uporabo balzama Labello Fruity Shine Strawberry zaščitene tudi pred škodljivimi UVA in UVB sončnimi žarki, saj se ponašajo z zaščitnim faktorjem ZF 10.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri