Kate Moss je v sodelovanju z znamko Rimmel ustvarila novi paleti za popolne ličnice

 

Kate Moss, ki je znana po svojih krasnih ličnicah in edinstvenem občutku za stil, je v sodelovanju z Rimmelom ustvarila dve novi paleti: Highlighting Palette in Blush Palette, s katerimi boste tudi sami ustvarili popolne ličnice, kot jih ima Kate. 

V sodelovanju s Kate Moss je Rimmel ustvaril popolni paleti treh odtenkov osvetljevalcev in treh odtenkov rdečil za lička.

Rimmel Kate Highlighting Palette vsebuje tri odtenke osvetljevalcev, s katerimi boste poudarili najvišje točke vašega obraza – ličnice, kost pri obrveh, center brade ter čela in konico nosu.

9,49 €

 

Rimmel Kate Blush Palette pa vam nudi tri odtenke rdečil za lica, vsak izmed njih pa je popoln za različne priložnosti – enega boste lahko uporabljali v službi in ko se boste odpravili po vsakdanjih opravkih, drugega za kakšno posebno dnevno priložnost, s tretjim pa boste navduševali na zabavah.

9,49 €


Foto: Cover Images, PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri