Katie Holmes po novem za kamero

Shorts Programs: "Be Yourself, "American Renaissance", "Live Fast, Draw Young", "All American Family" "Elder", "My Enemy My Brother" - 2015 Tribeca Film Festival

Nadia Comaneci in Katie na filmskem festivalu Tribeca (Foto: Getty).

Katie Holmes (36), ki krasi tudi naslovnico aktualne GRAZIE, se je preizkusila v vlogi režiserke in posnela svoj prvi kratki dokumentarni film Eternal Princess o legendarni romunski olimpijski telovadki Nadii Comaneci, s katerim se je včeraj predstavila na filmskem festivalu Tribeca.

„Nadia je svetovna ikona. Pri samo štirinajstih letih je dosegla popolnost in zame je bila vedno junakinja. Je čudovita oseba in mama, ki vedno poudarja, da je lepo biti uspešen, a najbolj pomembna je družina,“ je o glavnem liku na premieri povedala zadovoljna Katie. Comanecijeva je bila sicer prva ženska gimnastičarka, ki ji je na olimpijskih igrah uspelo osvojiti oceno deset. To je bilo leta 1976 v Montrealu, ko ji je bilo komaj 14 let.

Bivša gimnastičarka je priznala, da jo je v preteklosti kontaktiralo kar nekaj ljudi, ki so si želeli posneti dokumentarec o njenem življenju, a je ponudbe vedno zavrnila: Vedela sem, da moram zato poiskati pravo osebo ob pravem času, saj gre konec koncev za moje življenje. Ko me je Katie prvič poklicala, sem se počutila zelo dobro in sproščeno. Govorili sva kar 45 minut in zelo mi je bilo všeč, da bi me rada čim bolje spoznala.“ Holmesova pa še dodaja: „Rada poslušam zgodbe drugih, zanima me, kaj imajo ljudje za povedati in zato že komaj čakam, da bom spet stala za kamero.“

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri