Kendall za Calvin Klein

Kendall

Foto: Calvin Klein

Kendall Jenner je postala nov obraz blagovne znamke Calvin Klein Jeans in se tako pridružila Calvinovi dosedanji ekipi, del katere so tudi Brooke Shields, Lara Stone in Kate Moss. Gre za eno najpomembnejših pogodb, ki jih je komaj 19-letna Kendall podpisala v svoji dosedanji, strmo vzpenjajoči karieri, in tudi kot Calvinovo dekle v jeans kratkih hlačah, kratkem brezrokavniku, z na videz mokrimi lasmi in make upu v stilu 90. let je videti odlično. Njen partner v modrih kavbojkah pa ni Justin Bieber, kot bi mnogi pričakovali, ampak model Simon Nessman.

Kendall je o snemanju kampanje povedala: „Bilo je zelo zabavno in vse skupaj je precej vznemirljivo. Iskreno, s tem delom so se mi uresničile sanje, poleg tega pa kampanje Calvin Klein vedno pustijo močan vtis. Vedno sem si želela postati CK dekle in neverjetno je slediti tako močnim modelom, kot so Kate Moss, Christy Turlington in Lara Stone. Gre za super znamko in vesela sem, da sem lahko del nje.”

Navdih za novo kampanjo je bil uspeh hashtaga #mycalvins na socialnih omrežjih, s katerim so ljubitelji znamke Calvin Klein podpisali svoj selfie v njihovih oblačilih. Do zdaj se je posnelo že več kot 13 milijonov ljudi, zato ni čudno, da si najstnica Kendall šteje v veliko čast, da je lahko postala del te znamke.

V galeriji zgoraj si oglejte še več fotografij iz nove kampanje Calvin Klein Jeans.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri