Kim Kardashian: kako uspeti na instagramu

Louis Vuitton  : Outside Arrivals  - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2015/2016

Na pariškem tednu mode (Foto: Getty)

Malo za šalo, malo za res – Kim Kardashian West ima na instagramu več kot 28 milijonov sledilcev, zato je verjetno res prava oseba, h kateri bi se obrnili po nasvet, kako uspeti na tem družbenem omrežju. No, tako smo bili vsaj prepričani, preden smo prebrali njenih 5 top nasvetov za instagram, med branjem katerih boste tudi vi verjetno krepko zavijali z očmi.

Kim Kardashian svetuje:

1. Bodite spontani: Fotografije ne načrtujte vnaprej. Tudi sama jih ne. Fotografiram se samo takrat, ko se v svoji koži počutim odlično, ko sta mi všeč moj styling in make up.

2. Delujte samostojno: Čeprav mnogi mislijo drugače, nihče ne upravlja mojih socialnih omrežij. Sama odločam o tem, kaj bom objavila, prav tako pa sama ustvarjam kolaže, obrezujem fotografije in tako  naprej.

3. Prelevite se v vohuna: Instagram je tudi odlično sredstvo za nadziranje drugih oseb. Sama lahko tako neprestano spremljam, kaj se dogaja v življenju mojih sester.

4. Ne promovirajte produktov: To je sicer zelo težko, a predlagala bi vam, da s tem vsaj ne pretiravate.

5. Uporabljajte lastne besede: Na živce mi gre, da nekateri nenehno objavljajo tuje citate in misli.

Z zadnjo točko je Kim verjetno ciljala na sestro Khloe, ki obožuje citate, gospe West pa je na instagramu s številom oboževalcev najbolj za petami mlajša sestra Kendall Jenner, ki ji sledi že skoraj 22 milijonov ljudi. GRAZIA bi Kim sicer predlagala še 6. točko, ki bi se glasila: Ne objavljajte svojih otrok, a te kraljica resničnostnih šovov najbrž nikoli ne bo uvrstila na svoj seznam.

Nekaj fotografij, ki jih je nedavno objavila na svojem instagram profilu, si oglejte v galeriji zgoraj.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri