Kino novost: romantična drama z Jamiejem Dornanom

JAMIE

Foto: Getty

Jutri v kino prihaja romantična drama Let domov z Jamiejem Dornanom v glavni vlogi.

Priznanega belgijskega režiserja Domeniqua Deruddera smo v Sloveniji že srečali znotraj ljubljanskega filmskega festivala, kjer je leta 2001 s filmom Pet minut slave osvojil nagrado občinstva zlati kolut. Zdaj se na naša platna vrača z romantično dramo Let domov, ki skozi toplo ljubezensko pripoved povsem nepretenciozno in brez nepotrebnega dramatiziranja razkriva pomembno življenjsko lekcijo. Slednjo bo odkrival nihče drug kot superzvezdnik Jamie Dornan, za katerega se Deruddere rad pošali, da mu je tudi njegov film služil kot zibelka za uspeh, naposled dosežen z vlogo v senzaciji Petdeset odtenkov sive.

O zgodbi:

Colin je ambiciozen ameriški poslovnež brez milosti, ki živi le za svoje delo. Vedno je na lovu za novimi posli, kar ga pripelje do bogatega arabskega šejka, strastnega ljubitelja tekem športnih golobov. Da bi pridobil njegovo zaupanje, obljubi, da mu bo priskrbel šampionskega goloba, katerega lastnik vseskozi zavrača vse šejkove ponudbe za nakup.

Odpravi se v Flandrijo, kjer se izdaja za učitelja, ki išče grob svojega pradedka, ubitega v prvi svetovni vojni. Pod to pretvezo se spoprijatelji z golobovim lastnikom Josom in njegovo lepo vnukinjo Isabelle. Colin, ki sicer nikoli ne zaide z začrtane poti, se kmalu zave, da je zadana naloga veliko težja, kot je sprva mislil. Začne se namreč spraševati, kaj v življenju zares šteje – poslovni uspeh ali ljubezen. Kako se bo odločil, ko bo resnica o njegovih namerah razkrita?

Let domov (Flying home) na redne sporede naših kinematografov prihaja 9. aprila 2015, napovednik pa si oglejte spodaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri