Komedija, ki bo popestrila poletne večere: Budimfešta


Zgodbo filma Budimfešta je navdihnila resnična francoska zgodba uspeha dveh 40-letnikov, ki sta se v svojih službah v velikih korporacijah dolgočasila in se zato odločila, da bosta odprla svoje podjetje za organizacijo fantovščin v Budimpešti.

Vincent in Arnauld sta prijatelja, ki imata veliko skupnega: diplomirala sta na najboljši francoski podjetniški šoli, delata pri zelo uspešnih podjetjih in njuna služba ju izredno dolgočasi. Imata občutek, da ne moreta nikamor napredovati, pa če se še tako trudita. Vse se spremeni, ko jima na prijateljevi fantovščini slačifant navdušeno razlaga o Budimpešti in norih zabavah tam.
Arnaud takoj pride na idejo, ki spremeni njuno življenje: ustanoviti podjetje, ki organizira fantovščine v mestu razvrata, ki ponuja odlične nočne klube, poceni alkohol in nore zabave. Čeprav se sliši zabavno, nov posel Vincenta in Arnaulda obrne njuno življenje na glavo, njuno prijateljstvo in ljubezensko življenje pa pristane na preizkušnji.
Na sporedu od 19. julija.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri