Končno razkrila ime hčerke

"Captives" Premiere - The 67th Annual Cannes Film Festival

Foto: Getty

Trenutno najbolj vroč par, ki ga tvorita igralca Blake Lively in Ryan Reynolds, je po dobrih treh mesecih od rojstva prve hčerke končno razkril njeno ime. Dojenčico sta poimenovala James, Reynolds pa je ob tem še pojasnil, zakaj sta to dejstvo tako dolgo skrivala: „Nisem želel biti takšen oče, ki medijem takoj razkrije vse novice, saj kot veste, se majhna dekleta spremenijo v najstnice, te pa o sebi rade brskajo po spletu. Gotovo bi me potem enkrat doletelo vprašanje: Zakaj si to naredil?“ Šlo je torej zgolj za varovanje zasebnosti in po simpatičnem očku bi se lahko zgledoval še marsikateri zvezdnik.

Blake in Ryan sta sicer skupaj od oktobra 2011 in od takrat dalje tudi preprosto nerazdružljiva. Slabo leto pozneje sta kupila prvi skupni dom v Benfordu v New Yorku, 9. septembra 2012 pa dahnila usodni da v Južni Karolini. Mimogrede, poroko je seveda pomagala organizirati hollywoodska gurujka Martha Stewart, ki je tudi ena izmed igralkinih vzornic.

Želita si velike družine
Novopečena mamica, ki žari bolj kot kdaj prej, je v enem izmed intervjujev dejala: „Prihajam iz velike, velike družine. In čeprav sem najmlajša od petih otrok in zato nisem vzgojila nobenega brata ali sestre, sem vedno z veseljem poskrbela za otroke drugih.“ Nosečnost je par le še dodatno povezala in tudi če imata v zakonu kakršne koli težave, jih zelo uspešno skrivata. „Nikoli ni minil niti teden dni, da se ne bi videla. Nobene večje odločitve ne sprejmem več brez njega, najbolje pa je, ko oba izključiva telefone in sva samo skupaj, se druživa in pogovarjava. Ryan je moj najboljši prijatelj,“ je o možu še dodala Blake. On sicer ne govori rad o zasebnem življenju, je pa kljub temu javno priznal, da si želi veliko otrok: „Veliko ljudi nama pravi, da sva nora, ampak kako je, bova vedela šele, ko bova tako daleč. In mislim, da bova šla skozi vse napore zelo srečna.“

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri