Konec kariere za Gisele?

Chanel : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

Chanel, pomlad-poletje 2015

Minuli teden je medije preplavila novica, da se bo 34-letna brazilska lepotica Gisele Bündchen, ki je tudi najbolje plačan model na svetu, aprila na tednu mode v São Paulu še zadnjič sprehodila po modni brvi. Kraljica modnih pist za zdaj še ni podala uradne izjave o koncu kariere, je pa novico potrdila njena sestra in predstavnica Patricia Bündchen, ki je povedala: „Gisele se bo v prihodnje posvečala le še posebnim projektom, prav tako pa bo več časa namenila svoji glavni prioriteti – družini.“

Mama dveh otrok, ki je poročena z ameriškim igralcem nogometa Tomom Bradyjem, je v zadnjih letih že krepko zmanjšala število izhodov na modni brvi in svoj talent raje izkorišča za kampanje velikih modnih hiš, kot so Chanel, Balenciaga in cenovno dostopnejši H&M. Vir iz njene bližine še dodaja: Gisele zadeve še ni komentirala. Prav tako pa je treba upoštevati dejstvo, da je še vedno močno povezana s številnimi mednarodnimi znamkami, za katere se bo v prihodnosti morda še kdaj morala sprehoditi po brvi in sodelovati tudi v različnih projektih, zato je ‘upokojitev’ trenutno nekoliko premočna beseda.

No, kot vse kaže, si Gisele želi bolj urejenega družinskega življenja, na žalost pa jo pri tem omejujejo številne pogodbe, ki jih je v preteklosti podpisala z različnimi priznanimi modnimi podjetji. Dolgonogo Brazilko so sicer nedavno opazili, kako bosa stopica ob reki Seni v Parizu, kjer je za Chanel snemala pomladno kampanjo, in kot kaže, je to še eden izmed tistih ‘posebnih’ projektov. Le kdo bi ji zameril – tudi mi ne bi rekli ne Karlu, pa vi?

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri