Konjski rep v 5 različicah

Za osvežitev zimske pričeske je potrebno le malo domišljije in inspiracije. To pomlad dodajte nov videz konjskemu repu. GRAZIA je za vas pripravila 5 različnih stilov, ki jih lahko preizkusite takoj! Čeprav nekateri delujejo precej zapleteno, boste kmalu spoznale, da za top trendi pričesko ni vedno nujno obiskati frizerja.

Nizki konjski rep

Če klasični čop nekoliko razmršimo in osvobodimo nekaj pramenov, dobimo nov divji videz, ki deluje zelo privlačno.

Vpleten čop

Vpleten konjski rep je ena tistih šik pričesk, ki delujejo zelo zapleteno, v resnici pa je zelo preprosta za oblikovanje. Poglejte, kako!

Konjski rep osmica

Odličen način, kako popestriti videz, je tudi konjski rep osmica. Tudi zanjo boste potrebovali le nekaj minut, vaša pričeska pa bo videti zelo elegantno.

Športni čop

Če ste vedno v gibanju in se bojite, da se vam bo pričeska hitro pokvarila, preizkusite trdo spet konjski rep s kito. Ta še vedno deluje nekoliko športno, toda z njim boste nedvomno bolj v trendu!

‘Slip’ konjski rep

Tudi ta pričeska deluje zelo zapleteno, v resnici pa gre zgolj za ovijanje pramenov okrog čopa. Poglejte si posnetek in si omislite najbolj trendi pričesko!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri