Koži prijazni dezodoranti

Z mislimi smo že pri vročih in brezskrbnih poletnih dneh, ko si nadenemo lahko oblekico in odprte sandale. S tem poskrbimo za udobno in sveže počutje, ki je izhodišče za poletne dogodivščine. Kljub temu je poleg primernih oblačil potrebno poskrbeti tudi za nadloge, ki jih s sabo prinese vročina. Med njimi sta na prvem mestu zagotovo prekomerno potenje in z njim povezan neprijeten vonj, ki nam lahko pokvarita še tako lep dan.

Eucerin vam lahko pomaga do brezskrbnih in svežih dni in noči! Predstavljamo vam koži prijazne, nedražeče dezodorante in visoko učinkovite antitranspirante. Glavna skrb strokovnjakov, ki so zasnovali Dezodorante Eucerin, je bila ohranjanje naravnega ravnovesja kože. Prav zato so popolna izbira, če imate posebna stanja kože, kot sta atopijski dermatitis ali psoriaza, ali če imate zelo občutljivo kožo. EUCERIN_1

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu
Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu dokazano ščiti zelo občutljivo kožo pred neprijetnim vonjem. Njegova blaga formula je prijazna do vseh vrst kože. Primerna je za tiste z občutljivo kožo, atopijskim dermatitisom ali intoleranci na dezodorante, saj ne vsebuje potencialno dražečih dišav, alkohola, konzervansov in barvil. Vaši koži zato povrne njej tako pomembno naravno pH-vrednost.

                                                                                                                    

Eucerin antitranspirant 48h v roll-onu EUCERIN_3

Eucerin antitranspirant 48 h v roll-onu vas bo zaščitil tako pred potenjem kot pred neprijetnim vonjem. Formula, ki ne vsebuje alkohola, klinično dokazano nudi 48-urno zaščito pred potenjem. Primeren je za občutljivo in ravnokar obrito kožo ter ima svež, nevtralen vonj. Razvit je bil predvsem za ljudi, ki se močno in pogosto potijo. Vsebuje visoko koncentriran aluminijev klorohidrat (ACH), ki preprečuje kopičenje potu in neprijeten telesni vonj.

EUCERIN_2Eucerin intenzivni antitranspirant 72 h v spreju
Eucerin intenzivni antitranspirant 72 h v spreju brez potisnega plina vas bo dolgotrajno obvaroval pred močnim potenjem. Njegova blaga formula zanesljivo ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna za uporabo tudi pri občutljivi koži ali intoleranci za dezodorante. Dezodorant vsebuje visoko koncentracijo dveh zelo učinkovitih sestavin proti potenju: aluminijev klorohidrat (ACH) in aluminijev klorid (AC). Klinične študije potrjujejo, da izdelek do 72 ur zmanjšuje potenje za 91 odstotkov pri ljudeh, ki se prekomerno potijo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri