Kylie Jenner: „Khloe mi je kot mama“

3.1 Phillip Lim - Front Row - Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2015

Foto: Getty

Kylie, najmlajša članica klana Kardashian-Jenner, je bila že večkrat deležna obtožb, da si je nekoliko popravila obraz in to pri samo sedemnajstih letih. Natančneje, mnogi so prepričani, da si je dala napolniti ustnice, z namenom da bi bila čim bolj podobna starejši sestri Kim.

O tem je sedemnajstletna zvezda resničnostnega šova poklepetala z britansko GRAZIO. „Nehajte govoriti o mojih ustnicah. Nikoli nisem imela plastične operacije. Ljudje iščejo moje stare fotografije in potem govorijo, da sem se tako spremenila. Seveda sem se, saj sem bila takrat stara 12, sedaj pa skoraj 18,“ je povedala v bran Kylie, ki je vse svoje življenje preživela pred kamerami. Resničnostni šov Keeping Up With The Kardashians so namreč začeli snemati že leta 2007, ko ji je bilo komaj devet let, danes pa ima na instagramu več kot 20 milijonov sledilcev. Kylie ob tem dodaja, da je bilo njeno otroštvo vse prej kot običajno, na srečo pa ji je družbo delala le dobro leto starejša Kendall, s katero sta si tudi najbolj blizu. Takoj za njo pa pride na vrsto sestra Khloe, ki naj bi tudi večkrat igrala vlogo starša: „Moj odnos s Khloe je bolj podoben odnosu mama-hči, kot ga imam s svojo pravo mamo. Ona bi namreč rada bila moja najboljša prijateljica.“

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri