Lana Krajnc se z dobro družbo in gibanjem bori proti stresu

Lana Krajnc, ki je lani postala prva spremljevalka izbora Miss Slovenije, v letošnjem letu pa se je priključila tudi športni družini Šport tv, ki stiskajo pesti za motokrosista Tima Gajserja, se trudi naporni vsakdanjik v današnjem hitrem tempu življenja uravnovešati, kolikor je le mogoče.

Tako si en dan v tednu vzame čas zase: “Ta dan je namenjen “počitku” od hitrega tempa in stresa. Čas preživim z družino in prijatelji, s fantom ali kje na izletu. Zame je ta dan ob sobotah. Drugače pa priporočam gibanje v naravi ne glede na letni čas, kar ima pravi antistresni učinek,” nam je lepotica zaupala v pogovoru. Brez gibanja oziroma športa pa si ne predstavlja tudi svojega dopusta, kjer rada tudi raziskuje, se predaja sončnim žarkom, uživa v morskih valovih, večernih druženjih in sprehodih v mesto.

Foto: osebni arhiv

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri