Letim, letim … udobno in ugodno

 

Novo leto, nove priložnosti, odkrivanje novih držav! Pri marsikomu se med novoletnimi zaobljubami znajde prav potovanje na že dolgo željeno destinacijo, pa še ni bilo prave priložnosti ali pa dovolj ugodne letalske vozovnice.

Vsi navdušeni popotniki boste lahko svojo novoletno zaobljubo uresničili z Air France že kar na začetku leta in to po zelo ugodni ceni. Med 9. in 19. januarjem boste namreč lahko izbirali med številnimi destinacijami, kamor vas bo iz Ljubljane po posebnih promocijskih cenah peljala letalska družba Air France. Veličasten Pariz lahko na primer osvojite že za 99 €.

 


Odkrijte skrite kotičke sveta
Vas mika romantičen Pariz, veličasten New York ali pa morda skrivnostna Havana? Poleg teh treh destinacij lahko z Air France ugodno letite med drugim tudi v Los Angeles, Miami, Buenos Aires, Boston, San Francisco, Santiago de Chile in Fort de France. Izbire je ogromno, vsako mesto pa ima svoj čar in karizmo. Obiščite svoj priljubljen košček sveta in se podajte novim dogodivščinam naproti. Ugodne letalske vozovnice za navedene destinacije bodo pri Air France na voljo le 10 dni v januarju.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri