Liam Neeson se vrača v akcijskem trilerju NOČNI LOV

VP_1 VP_2 VP_3V akcijski srhljivki pod režijsko taktirko Jaumeta Collet-Serre (Non-Stop), ki v naše kinematografe prihaja 16. aprila, igrajo za oskarja nominirani Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D’Onofrio in za oskarja nominirani Ed Harris.

O filmu:

Brooklynski mafijec in učinkoviti morilec Jimmy Conlon (Neeson), nekdaj znan pod vzdevkom Grobar, je videl že boljše čase. Dolgoletnega najboljšega prijatelja mafijskega šefa Shawna Maguireja (Harris) namreč pri 55 preganjajo grehi preteklosti – za nameček pa še vztrajni policijski detektiv (D’Onofrio), ki mu je že tri desetletja tesno za petami. Zdi se, da Jimmy zadnje čase uteho najde le še v viskiju. Potem pa tarča postane njegov odtujeni sin Mike (Kinnaman) in Jimmy se mora odločiti med zločinsko družino, ki si jo je izbral, in pravo družino, ki jo je že davno zapustil. Ker je Mike na begu, se Jimmy lahko za svoje napake iz preteklosti odkupi le tako, da sina obvaruje pred usodo, kakršna – tako je vsaj prepričan Jimmy – čaka njega samega: na napačnem koncu cevi puške.

Napovednik za film si oglejte spodaj.

Foto: Blitz

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri