Ljubimo superge!

Vroč trend je ogrel naša modna srca še lansko sezono in letos ne bo nič drugače! Trdno, a zelo modno na tleh lahko najljubši par peljemo na sprehod že zdaj (ko so temperature malce prijaznejše, se razume), naše najboljše prijateljice pa bodo superge tudi v spomladanskih mesecih.

ne ne

Givenchy

Visoke
Segajo do gležnjev in jih najpogosteje vidimo na košarkarskem parketu. No, pa tudi na pisti in ulici, pa naj bodo enobarvne, pisane in kombinacije različnih vzorcev – dovoljeno je vse. Navdih: Givenchy, Balenciaga in Acne Studios.

Futuristične
Drzna in včasih ekstremna silhueta, rezervirana samo za pogumne, ki si želijo biti v središču pozornosti. Našo pozornost so pritegnile superge izpod oblikovalskih prstov Rafa Simonsa za Adidas, všeč pa so nam tudi iz kolekcij Y-3 in Nike Huarache.

S platformo
Imate radi odločen korak, a bi bili včasih vseeno nekaj centimetrov v zraku? Potem so za vas superge s platformo, ki nas navdušujejo že drugo sezono. Navdih: Marc Jacobs in Stella McCartney.

Več modelov trendi superg si oglejte v galeriji zgoraj.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri